Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mit szólnátok, ha a párotokkal közös kasszán lennétek és ő elkezdene körmöshöz járni 3 hetente?
Ahogy írják is, nem kell máköröm, lehet az gél lakk is, amit manapság már szinte minden második nőnél láthatsz.
Nem hinném,hogy ez annyira luxusnak számít, vagy többet jelent mintha vesz egy ruhadarabot. Hozzátartozik a nőiességhez.
Főleg ha olyan helyen dolgozik ahol ez nagyon látható.
Csak menjen 3 hetente!Inkább, mint lenőtt/letört körömmel mutasson oda hol kell aláírni :)
10es...akkor a te körmöd sz@rul volt megcsinálva...mindent lehet vele csinálni.
Én négyhetente járok.Sosem szólt érte a férjem.Ha nem engedné meg az anyagi helyzetünk nem járnék.
Magamnak csinálom, ez a hobbim. (Egyelőre.) Egyszer nagyobb kiadás, aztán olcsóbb. A férjem nem szól érte, felnőtt emberek vagyunk, nem kell engedélyt kérni. Megbeszéltem vele, neki is tetszik. Közös kassza van.
Arra, hogy mit lehet vele csinálni: tegnap bútort szereltem össze (ma is, maradt még két szék), tapétázunk, falat festünk. Kertészkedek, az is kikapcsol. Utána se fekete, repedezett a körmöm, kis szappan, körömkefe, és makulátlan a kezem. A munkámnál fontos, hogy àpolt legyen. (Igen, mutogatom, hol ír alá. 😁)
Saját körömmel sokkal többet kell foglalkozni, minden este lakkozás, várni, hogy szárad, aztán naná hogy benne a párna nyoma reggelre. És nincs olyan szép sem.
Pont olyan, mint a fodrász. Persze, vághatod otthon, meg csinàlhatsz ombre festést magadnak, de kevesen tudják szépen megcsinálni. Akkor jobb, ha szakemberhez mész.
Nem értem, a jkérdezőnek havi 3000 Ft a baja, mert ki van emelve a közös kassza. Ez a kérdés, nem az, hogy kinek tetszik vagy nem tetszik a műköröm, de ne zavarjon titeket...
Szóval havi 3000 Ft.
A legtöbb férfit ez nem zavarná, mert 110 ezernál átlagban többet keresnek, hogy ez ne legyen nagy érvágás a kiadásoknál.
De halkan jegyzem meg, ha neked 3 ezer ft probléma, talán nem kellene közös kasszán lennetek...
Ja és ezt úgy mondom, hogy soha a büdös életben nem volt műkörmöm, mi nem vagyunk közös kasszán úgymond, bár közösen fizetjük a költségeket úgyhogy végülis igen, csak nem tartozok kimutatásokkal a páromnak. De ha így lenne megoldva is tudom, hogy nem jelentene neki gondot, mert ismerem, és nem érdekelné, mire költök 3 ezret egy hónapban. :D Ez röhejes.
Aki ilyen 3-4ezer forintokon sóherkedik, annak egyáltalán hogy jutott eszébe a közös kassza? :D Onnantól kezdve egy pólót se vesztek, mert "úristen magára költi a másik az én pénzem"?? Vagy ezt hogy kell elképzelni? :D
Aki ehhez bármit szólna, az hagyja a fenébe inkább a közös kasszát.
Mit kéne szólni?
Ennyi jár egy nőnek, szerintem :)
Várom a tippeket, hogy hol csináltatnak a válaszadók műkörmöt 3000-ért... nálunk 7-8ezertől határ a csillagos èg mérettől és egyebektől függően. És nem belvárosi csodaszalonra gondolva. Egyszer csinálták meg 5500ért a körmömet, de az kezdő kislány volt, olyan is lett a végére...
7-8ezer Ft meg 2,5-3 hetente szerintem igenis sok pénz. Nekem pontosan ezért nincsen, mert egyszer nem sok, rendszeresítve baromi magas összeg. Közös kasszából erre nem venném el a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!