Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nem hagy aludni a barátom mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem hagy aludni a barátom mit tegyek? 21l

Figyelt kérdés
Mindig beszél hozzám, meg simogat. 5-kor kelünk és én fáradt vagyok nagyon.
2018. szept. 11. 21:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát, ez aranyos! :DDD
2018. szept. 11. 21:10
 2/6 anonim ***** válasza:
38%
kapd le lefekvéskor, mi férfiak legtöbbször bealszunk utána :)
2018. szept. 11. 21:28
 3/6 anonim ***** válasza:
64%
Kedves fiú!😊 Vehetne az én párom is példát róla, azt sem bánnám ha hajnali háromkor kéne ébrednem ha minden este símogatna és beszélne hozzám.😁 👍
2018. szept. 11. 22:20
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha szeretitek egymást tényleg, akkor ezt meg lehet beszélni :)

Meg fogja erteni, ha elmondod neki, hogy amikor fáradt vsgy, hiába beszél, nem tudsz rá figyelni. Ezért ütemezzétek be máskor a :)

Simogatásra nem tudsz elalaudni? Vagy nem úgy simogat, hanem mint amikor szexelni akar? Mert ha az a utóbbi akkor is csak kérd meg szépen és magyarázd el, miért nem alkalmas.

Felnőttek vagytok, felnőttként kell megbeszélni és mind a ketten jól fogtok kijönni belőle! :)

2018. szept. 11. 23:15
 5/6 anonim ***** válasza:
zavar a zseblámpája?
2018. szept. 12. 06:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Engem sem hagyott, de én nekem elég volt 2 nap nem alvás, és magától jött a hiszti
2018. szept. 13. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!