Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bírni fogom én ezt?
Most költözünk össze a párommal. Garzon lakás.
Mi lesz, ha nekem egyedüllét kell? Sosem egyszerre dolgozunk, de mi lesz, ha nekem nem elég annyi egyedüllét? Ha nem tudok elvonulni egyedül a lakás egyetlen szegletébe sem?!
Illetve, kompromisszumok.
Vannak? Legyenek? :D
Már most nem férnek el a ruháim és még a felét sem pakoltam el. ÓMÁJGÁD.
"Mindig is egyedül éltem, megszoktam már"
Akkor mi a ráknak neked párkapcsolat?!
Gratulálok az értelmes hozzaszóláshoz.
Megtisztel az irigységed, de nem tudom viszonozni.
Azért éltem egyedül, ha már ennyire érdekel, mert anyukám meghalt, apámhoz meg nem mehettem a nője miatt.
Épphogy 18 éves voltam, amikor már egyedül megkellett állnom a lábamon. Ezért szoktam hozzá, mert mindenki csak megtörölte bennem a lábát, mintha lábtörlö lennék, aztán dobbantott. Egyéb óhaj-sóhaj?
Èn pl sose éltem egyedül de biztosan élveztem volna, szeretek egyedül lenni. Jobban mint nagy tàrsasàgban. Nem úgy alakultak a dolgaim, hogy egyedül lakhassak. Suli, munka( csalàddal lakva), majd megint suli, az alatt pedig összejöttem a ma màr fèrjemmel, majd mikor elkezdtünk dolgozni össze is költöztünk. 1 szobàs kertes hàz 40 nm. Mondanom se kell, nagyon kicsi, kevés a hely, kevés a szekrény stb stb, de boldogabb vagyok mint valaha. Mert azzal a férfival élek akivel teljes szívből szeretjük egymàst:)
A te helyzeted màs, de ha szeretitek egymàst, passzoltok, akkor nem lesz gond. Nem kell egymàs nyakàban lógni csak mert nem tudsz pl màsik szobàba vonulni ( mert nincs). Mi is , vannak dolgok amiket együtt csinàlunk, és van amikor mindenki elfoglalja magàt a sajàt dolgaival. Pl míg én a sorozataimat nézem a laptopon vagy a hobbimmal foglalkozom esetleg jàtszom, addig ő a tàblagépen animét néz vagy olvas. Vagy én olvasom az épp aktuàlis könyvem, ő meg gépezik , esetleg alszom:) , hétvégén délutàn ő szokott aludni- koràn kelő. Vagy együtt jàtszunk valamit , beszélgetünk. Ilyenek. Az, hogy egy légtérben vagytok, nem jelenti hogy nem lesz egy nyugodt perced sem:) persze ehhez olyan tàrs is kell...
Engem igazàból azért zavar hogy csak egy szobànk van, mert lassan nincs hova tennem a könyveimet....kevesebb polc fér be, az àgy sok helyet foglal..ilyenek. A màsik jelenléte sosem zavart. De ehhez mint mondtam olyan pàr is kell aki nem akar 0-24 - ben rajtad lógni.:)
Én is igénylem a magányt olykor és a nem egyforma életvitel is megköveteli a külön hálószobát legalább. Pl. zavarjátok egymást, amikor az egyik korábban kel, vagy később fekszik. Ha az egyik tanulna, amikor a másik áthívna egy havert, vagy nézné a tv-t, stb stb.
Nekem ment emiatt tönkre kapcsolatom, vagy legalábbis nagyon nagy szerepe volt a szűkös helynek abban, hogy egymás agyára mentünk. Számomra kritérium volt, hogyha valakivel összeköltözök, akkor a fürdőn és a bejárati ajtón kívül még legalább egy ajtó van a lakásban, ami mögé elbújhatok, ha úgyérzem.
Sokkal több kompromisszumot igényel a közös élet egy kis lakásban és ez megnehezíti a dolgokat.
Tehát az én véleményem az, hogy a garzon EGY SZEMÉLYES lakás. Legalább egy félszoba, hálószoba legyen még, akkor jöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!