Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok! Ti mennyit költötök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti mennyit költötök kozmetikumokra?

Figyelt kérdés
A minap épp a kezembe akadt a barátnőm egyik balzsama, jobb híjján ezt kezdtem el olvasgatni és majdnem lefordultam a wc-ről mikor megláttam, hogy hetessel (7!!!) kezdődik a négyjegyű ára. Közös lakás vásárlás reményében b@..sztat a spórolással, de ilyen alapon mennyit költhet a többi sz..rságra, amiről azt sem tudom, hogy mi az?

#kozmetikus.barátnő.spórolás
2018. szept. 8. 20:52
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
60%

Hmmm... nem tudom. A fix a havi 1600 ft. Ebben tusi és sampon van.

A többi az nagyon változó. A sminkkészletem már többéves. Még általános suliból is volt sminkem. (most szórtam ki)

Múlt hónapban 600 ft volt a kézbalzsam és ajakápoló.

Viszont minden extra cucc nekem a konyhámból kerül ki. Arcpakolás, arcradír, hámlaszó, hajbalzsam, cukorgyanta... olcsóbb és kíméletesebb a testemnek. Viszont ezt nem is tudom számszerűsíteni sem.

Talán még az illóolajok vannak parfümként, deoként... de ez is évi 3db 2100 ft.

2018. szept. 9. 09:19
 22/30 anonim ***** válasza:

Kérdező, lehet, hogy csak az használ neki.

Nekem Bioderma sampon 4000 ft

Bioderma Micellás víz 4000 ft

Bioderma bőrradír 4000 Ft

És nem azért, mert burzsuá vagyok, hanem mert ezek használnak, a fejemre konkrétan évek óta csak ez a sampon vált be, különben olyan szinten száraz a fejbőrőm, hogy fehér bőrdarabok hullanak belőle. (bocs attól, aki épp eszik)

Ezenkívül korrektor és Labello, amit használok, ezek 1-1 ezres tételek. Az alkalmi tételek között van például a borotva, vattakorong, stb.

De van, aki ennél többet költ magára, mert az alapozója, amit az arcára ken annyiba kerül, mint nekem az összes, amit itt felsoroltam.

25N

2018. szept. 9. 09:54
 23/30 anonim ***** válasza:
69%

Ja, igen, és nekem vörös hajam van, amit 3ax 4 hetente festeni kell, 2 db hajfesték 1500,plusz fodrász 3000.

#előző

2018. szept. 9. 09:56
 24/30 anonim ***** válasza:
Minimálisat. Kozmetikumból csak a legszükségesebbekre költök (sampon, szappan, stb.), és amit tudok, megcsinálok magamnak (hajvágás, festés, stb.).
2018. szept. 9. 10:47
 25/30 anonim ***** válasza:

Én is átszoktam egy, az előzőnél jóval drágább samponra, de ezzel konkrétan csomót spórolok - egyszerre kb feleannyi is elég belőle, mert jobban habzik, és hetente egyszer elég hajat mosnom, szemben a régi rendszerrel, mikor minden másnap kellett.

Amikre én költök:

Sampon - 3000 körül, 1 évig elég

Tusfürdő - 600 ft, kb 1-2 hónapig elég.

Arctisztító zselé - 2000 a katalógus ár, én beszerzési áron kapom ami olcsóbb ennél, jópár hónapig elég.

Arctisztító tonik - 2000 a katalógus ár, én beszerzési áron kapom ami olcsóbb ennél, jópár hónapig elég.

Micellás víz - 1600, jópár hónapig elég.

Arckrém - 2600 ft, egy évig elég kb.

Szempillaspirál - 900 ft, addig elég, amíg el nem hagyom (jópár hónap)

Korrektor - 990 ft, majdnem egy éve vettem, még alig hiányzik belőle

BB krém - 2400 ft, majdnem egy éve vettem, még van benne egy csomó

Havi szinten nem egy nagy összeg, más a többszörösét elbagózza, és attól még egészségtelenebb, büdös és csúnya is lesz. :)

N24

2018. szept. 10. 12:15
 26/30 anonim ***** válasza:

a 2. válaszoló vagyok (a minimálkötségvetésű).

döbbenettel olvasom, egyesek mennyit költenek kenceficékre, és egy szó sem esik a minőségi vitaminokról ("szépségvitamin"), kondibérletről... pedig ez is hozzátartozik a szépségápoláshoz. én pl. ezekre költök, mert azt vallom, hogy a szépség (és nálam már fontos: a fiatalság) belülről fakad.

azon túl engem is érdekelne ennek a drága hajbalzsamnak a neve, de a kérdező eltűnt...

2018. szept. 10. 14:55
 27/30 anonim ***** válasza:

"és egy szó sem esik a minőségi vitaminokról ("szépségvitamin"), kondibérletről..."

A "Ti mennyit költötök kozmetikumokra?" kérdésre mégis miért kellene leírnom a vitaminokat, meg a kondibérleteket? Azok mióta kozmetikumok? :D

2018. szept. 10. 15:46
 28/30 anonim ***** válasza:

oké, a kondibérlet valóban nem ide tartozik.

de nem akarom tudni, hogy az itteni a nagy kenceficézők többsége mivel ápolja, táplálja _belülről_ a bőrét. illetve mi lapul a több tízezres alapozó alatt (huszonévesen). és mit fognak magukra kenni 20 évvel később???

de igaz, ez nem az én gondom:)

2018. szept. 10. 16:15
 29/30 anonim ***** válasza:

Én pl normális változatos táplálkozással, nem mindenféle "szépségvitaminokkal", amikről amúgy még a dokik se tudnak megegyezni, hogy valójában jó ötlet-e szedni, vagy sem.

2018. szept. 10. 16:20
 30/30 anonim ***** válasza:

Őszintén fogalmam sincs de nem extrém sokat. Közös kasszàn vagyunk, minden abból megy mindkettőnknek.

Samponunk közös , valami kamillàs màrkàtlan cucc. 500ft körül.

Sminkből csak spiràlt, szemceruzàt, ès szemhéjpúdert hasznàlok. Ha kifogyott pótoljuk, de nem havonta kell új adagokat venni.

Az egyetlen amire többet költök az a hajam. Arra vitamin 3500 havonta, a ricinusolajos pakolàs szintén a hajamra havi 500 körül.

Ezen felül havi 1 csomag eldobható borotva, 1 zselés dezodor. Hajamat magam vàgom, körmöshöz sem jàrok, se kozmetikushoz se szolàriumba.

Testàpolót sosem veszek. Anyu és a tesóm is hasznàlnak de hamar megunnak 1-1 illatot, így mindig több fél flakon van egyszerre amit nekem adnak ha meglàtogatjuk őket. Most 6db van itthon, olivàs, aloe, meg még fogalmam sincs:) Körömlakkok kb ugyanez. 1-1 színt hamar megunnak, odaadjàk. Most is vagy 10 db van itthon:) sose veszek.

2018. szept. 10. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!