Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok! Ti mennyit költötök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti mennyit költötök kozmetikumokra?

Figyelt kérdés
A minap épp a kezembe akadt a barátnőm egyik balzsama, jobb híjján ezt kezdtem el olvasgatni és majdnem lefordultam a wc-ről mikor megláttam, hogy hetessel (7!!!) kezdődik a négyjegyű ára. Közös lakás vásárlás reményében b@..sztat a spórolással, de ilyen alapon mennyit költhet a többi sz..rságra, amiről azt sem tudom, hogy mi az?

#kozmetikus.barátnő.spórolás
2018. szept. 8. 20:52
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
87%

Rajta volt az ára? Tök rég láttam cuccot, amire ilyen árazóval nyomják az árat.

Milyen márka?

2018. szept. 8. 20:55
 2/30 anonim ***** válasza:
97%

nalam meleg viz + szappan + fogkrem + valamilyen sampon, de komolyan.

37/N

2018. szept. 8. 20:56
 3/30 anonim ***** válasza:
84%
Nem akarok bunkó off lenni, de ha így írsz róla, akkor szerintem ne gondolkodjatok közös házban egy ideig...bár elég kamuszagú a kérdés.
2018. szept. 8. 20:58
 4/30 anonim ***** válasza:
63%
Ez az adott honaptol fugg. Nobel ebben a honapban şok olan termek volt, ami tetszett vagy vartam Ra, ezert ebben a honapban 60 ezer korul koltottem. De var amikor csak 20 vagy 30 megy el ilyesmire. 7 ezer forint egy jobb balzsamert egyaltalan nem sok. A drogerias vackok 99%-hoz hozza sem tudnek nyulni, baratnod is igy lehet ezzel.
2018. szept. 8. 20:59
 5/30 anonim ***** válasza:
*mivel, sok, olyan
2018. szept. 8. 21:00
 6/30 A kérdező kommentje:

1.: nem tudom a márkát, de nem is érdekel.

3.: Ha nem akarsz az lenni, akkor ne légy az! - nem ház, lakás! Nem ugyanaz!

2018. szept. 8. 21:04
 7/30 anonim ***** válasza:
6%
Komplett hülyére vesz a libus. A sajátját költi vagy a tiedet csapolja ily szépen?
2018. szept. 8. 21:09
 8/30 anonim ***** válasza:
100%

Sokkal tobbet koltok magamra.

N

2018. szept. 8. 21:10
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem 15/hó tuti elmegy ilyen olyan dolgokra átlagban. Hol több, hol kevesebb. Mondjuk hajbalzsamot nem veszek ennyiért, nem kell semmi különleges a hajamnak. De ha kellene, bmnem sajnálnám rá. 2 hóbapig tuti elég, de lehet sokkal tovább is.
2018. szept. 8. 21:11
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
Fodrász 3havonta,de havonta színezem a hajam otthon,ez olyan 2500ft.Nem járok körmöshöz,kozmetikushoz,mindent magamnak csinálok,de nyilván ehhez is meg kell vennem a termékeket,de ezek se havi kiadás.Balzsam elég két honapig,ami 2000ft.Nyilván alap tisztálkodási szerek jonnek még mint sampon,tusfürdő,fogkrém,szájvíz,fogselyem,intom mosakodó,szőrtelenítő,testápoló,arckrém,dezodor,szárazsampon...nagyjából ennyi.Havi kb 20-25 megy el ezekre és ebbe néhány vitamin is benne van.
2018. szept. 8. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!