Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta férjetek van és gyerek, mennyit költötök havi szinten magatokra és mire? (Akik nem dolgoznak)
Figyelt kérdés
En sajnalnam magamtol ha oda kerulne a sor meg ugye az a ferjem penze es szegyellnek magamra kolteni vagy nem is tudom.
Ti hogy vagytok ezzel?
2018. márc. 1. 20:21
1/3 anonim válasza:
Rdes Istenem! A ferjed gyereket is neveled. Maradjon otthon o, keress te, o meg eljen vizen es kenyeren. Szerinted ez igy rendben van? A TI penzeteket koltod.
2/3 anonim válasza:
Annyit, mint gyerek előtt. GYED-et kapok, ez nem egy óriási összeg, de ez most az én "fizetésem", ennyivel tudok hozzájárulni a közös kasszához, amíg itthon vagyok. Nálunk soha nem téma, hogy ki mennyit hoz haza, mert tudjuk egymásról, hogy minden tőle tellhetőt megtesz. Szép is lenne, ha szégyellnék venni magamnak egy kabátot, csak mert az anyaságért kevesebbet kapok.Ketten vállaltuk a babát, a terhek is közösek.
3/3 anonim válasza:
Aki dolgozott a gyerek előtt, az kap GYED-et, ami a fizetése 70 %-a, ehhez jön még a CSP és az adókedvezmény a gyerek után, tehát a bevétel nem csappan meg annyira, hogy ez gond legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!