Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányokt ti hogyan képzelnétek el egy luxuskörülmények közti parkapcsolatot?
Egyedül. Emberek nélkül. Pár, férj, szerető, férfi nélkül.
E-gye-dül.
Nem nagyon lenne más mint most.
Eleinte biztos megvennék minden hülyeséget, aztán hamar rájönnék h nem fér sehova.
Persze a házat felújíttatnánk, meg többet utaznánk mint most, de pl rubában nem vennék mást, talán csak cipőt.
Vennénk egy nagy házat a kedvenc Budapesti kerületeinkben. Szép panorámával, nagy kerttel, medencével. A gyerekeink menő magánoviba meg magánsuliba járnának, ahova én király sportkocsival viszem őket, vagy az apjuk a saját álomautójával (természetesen 2-3 állásos garázsunk lenne a nagy házban). Én a hobbimból keresnék pénzt (szeretek novellákat, regényeket írni), a férjemnek már most is a hobbija a munkája (programozó), szóval valószínűleg továbbra is az kötné le a mindennapjait. Hétvégente mennénk kirándulni, vagy a kertben tartanánk jó kis partikat. Elmennénk télen is telelni külföldre (mittudomén, Izlandra vagy Norvégiába túrázni, a sarki fény alatt sátorban aludni), nyáron meg egzotikus helyeken nyaralnánk. Egy plusz nyaralás a gyerekekkel is, közelebbi családbarát helyeken (Görögország, Olaszország, ilyesmi).
Valahogy így képzelném el az életünk, ha végtelen mennyiségű pénz állna rendelkezésünkre.
Férjemnek több vállalkozása van, vidéken élünk, 3 gyerekkel. Én itthonról segítek be az egyik vállalkozásba, de többségében a gyerekekkel/háztartással foglalkozom.
Nagy házunk van, mindennel felszerelt (értsd bel- és kültéri medence, szauna, 6 hálószoba stb.), több jó autónk is van (2-3 évente cserélve vannak), valamint egyéb vízi jármű.
Bejárónőnk van, aki takarít, kertész, aki az udvart és a kertet rendezi.
Hetente járok fodrászhoz, hozzá kb. havonta a kozmetika, manikűr.
Évente legalább 2x külföldre megyünk, belföldre is szoktunk szállodákba.
Hétköznap étteremben ebédelünk, ezt a férjemmel együtt szoktuk, vagy rendelek otthonra. Vacsorára általában én szoktam összedobni valamit, hétvégente szoktam főzni.
Rengeteg luxuskategóriás ruha, kiegészítő áll a gardróbba, ha valami újat szeretnénk bármiből, bármikor megvehetjük. Nem okoznak gondot az ilyen-olyan különórák a gyerekeknek sem.
Amikor megismertem a férjem, nem volt ekkora luxus, tehát nem ebbe szerettem bele. És nem elkényeztetett, mindent megkap, amire csak ránéz gyerekeket nevelünk.
Sosem voltam ruhamnániás, ha volt is két szekrény tele, akkor is mindig ugyanazokat hordtam...hol volt néhány kedvenc :-)
Ma már, fullra nem érdekel az "anyagi világ"....20 éve igen, még kicsit más volt. Aztán rájöttem, hogy pillanatnyi örömöket okoz csak, ha megvehetek bármit, de utána már unalmas.
nem boldogit a jobb autó sem, mert a régi is gurul..ugyanúgy elvisz.
Max. egy házat vennék jó környéken, medencés nem vagyok, utazgatni korábban utazgattam annyit, hogy már ahhoz sincs kedvem igazán.
Jó itthon, elvagyok a kis fészkemben.
Luxus? Hatalmas hàz, kis kert, sajàt edzőterem, nagy trambulin:) úszómedence ( nem tudom meg lehet- e olyat csinàlni de ha van rà mód olyan kellene amit télre fedetté lehet alakítani).
Legalàbb 2 kutya. Mellé tàmogatnék több àllatmenhelyet!!!
Plusz én könyvmàniàs vagyok, imàdok olvasni ( a férjem is), szóval könyveket vennék dögivel, ezért is kell nagy hàz ( lehessen hol tàrolni). Amúgy kettőnknek plusz a kutyàinknak 150nm ( 4 szobàs elég lenne beépíthető tetőtérrel, konditeremmé alakított pincerésszel.) Nagy képernyős tv- hozzà jàtékok, laptopok, valami jobb telefon mindkettőnknek. Ès szeretnék több tàrsasjàtékot, valamint gyerekkori àlmom volt egy hatalmas, embernagysàgú barna plüssmaci:) lehet gyerekes de én mindig nagyon szerettem volna. Nagyjàból ennyi. Az öltözködés, mint olyan nem érdekel. Nyilvàn lennének ruhàim de se a divat se a màrkanév nem érdekel. Azt venném ami kényelmes, tetszi, jól àll. Ennyi.
Plusz még megvennénk mindenből az egészségesebbet. Tehàt mindig színhús , magvak.; gyümölcsök..ilyesmi. A kókuszzsír pl egészségesebb mint a napraforgó de sokkal dràgàbb is. Az pl nekünk nem fér bele, ahogy az sem, hogy egész hónapban rendes húst vegyünk. Tehàt az étrendünk is javulna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!