Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után érdemes osszekoltozni a parunkkal?
Szerintem akkor van értelme összeköltözni, ha az adott partnerrel terveztek közös jövőt.
Épp aktuàlis pasival sose költöztem volna össze csak úgy , mert minek, ha nincs jövője? Nem vagyok az a típus aki cserélgeti az élettàrsait.
Mi a férjemmel 1 évig voltunk együtt, külön otthonban, utàna összeköltöztünk, fél évre rà megvolt az esküvőnk is.:)
Èn az egy évet szerettem volna kivàrni, szerintem jót tesz egy kapcsolatnak, ha megvan a randizós- együttjàrós időszak, de ha ez túl van húzva, az felesleges. Szàmomra időpazarlàsnak tűnne ha évek telnek el és semmit nem halad előre a kapcsolat. plusz a körülményeink se voltak még akkoriban alkalmasak, suliba jàrtunk, tanultunk, mindketten a csalàdjainkkal laktunk, de nagyon vàgytunk arra, hogy együtt élhessünk. Sokszor emlegette. Legelőször is ő hozta fel a témàt. Az eljegyzés előbb volt, mert tudtuk, hogy együtt akarunk maradni végleg, összehàzasodni, ketten egy csalàdot alkotni:) Egyébként 8,5 éve vagyunk együtt.:)
Ha 2 év utàn se akar összeköltözni veled, akkor nem gondolja veled komolyan a kapcsolatot, csak ugraszt ha épp kedve van hozzàd. Ha nem akkor meg hazamegy a sajàt kis birodalmàba ahol neked nincs àllandó helyed. Kivéve ha 17 évesek vagytok. Akkor nyilvàn nem mostanàban kellene összeköltözésen gondolkodni.
Ezt élethelyzetektől függően nem lehet általánosítani. Akik például közel laknak egymáshoz, azok úgyszólván könnyebben megtehetik és egymásra fordított több idővel úgyszólván mégsincs sürgőssége. Tehát így nagyon széles skálán mozoghat fél évtől 5 évig. De akik távkapcsolatban élnek, azoknak - a pszihológia szerint - 1 éven belül dönteniük kell a sorsukról. Ugyanis távkapcsolatban pontosan azokat a dolgokat nem tudják átélni a felek, amiket mások időben átélnek és megalapoznak közös élethez. Én sajnos ilyen kapcsolatban vagyok párommal, ő a távolság és rossz családi körülmények ellenére mégsem akart összeköltözni. Meg is lett ebből a gond, egyszer már szakítottam, és azóta sem akar összeköltözni. Ebből nekünk végleges szakítás lesz. :-(
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!