Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóba került az összeköltözés, ilyen helyzetben h érdemes rendezni a költségeket?
3 hónapja vagyunk együtt. Szeretnénk összeköltözni. Az a gond, h neki saját lakása van, és nejem kellene hozzá költözni, ami jó, mert tetszik a lakása, de ilyenkor hogy vannak a közös költségek? Felesben kellene álnunk, vagy nekem az egészet? Hisz övé a lakás. Ez h működik?
Nyilván megbeszéljük majd, még csak szóba került a dolog, h jobb lenne mindkettőnknek. Most csak előre szeretnék tájékozódni, h mi hogy szokás ilyenkor.
Köszönöm a válaszokat!
Egyrészt én 3 hónap után nem költöznék össze senkivel. De mindegy, mindenki azt csinál amit akar.
A számlákat felezitek, a kaját meg megbeszélitek, hogy mindenki intézi-e magának, vagy egyszer egyikőtök vásárol be másszor másikótok. Megegyezés kérdése.
De mondom én 3 hónap után még nem nagyon közösködnék.
Mindketten dolgozunk.
Lassan 30 évesek leszünk.
Ő jobban keres, de nekem sincs rossz állásom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!