Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen helyzetben érdemes küzdeni egy kapcsolatért vagy lépjek tovább?
az összekölözés két ember közös döntése, úgy, h mkét fél akarja.
Az h fél tőle, egy hülyeség, mert valóban lakva ismeri meg az ember a másikat. Abban maximálisan megértelek, h ha határozott nő vagy: ilyen férfit is szeretnél magad mellé.
Hány évesek vagytok?
Megmondtad: határozott férfi kell. Csak vigyázz: a határozott férfiak sokszor gyerekesek, és követelőzőek.
Mindegy.
Mindketten 33 évesek vagyunk.
A határozott férfi megfogalmazás alatt azt értettem, hogy "aki tudja mit akar". A párom enélkül is gyerekes néha, még mindig úgy él, mint egy 18 éves, akinek a munkáján kívül nincs más dolga, mint a haverokkal lógni. (Ha nem velem van). Az édesanyja nemrég bevallotta nekem, hogy tudja, hogy ő rontotta el, mert soha nem nevelte önállóságra, nem volt otthon semmi dolga és most sincs. A szobája úgy néz ki, mint ahol robbantottak. Szép szóval már nagyon sok mindent elértem nála, sosem erőszakoskodok, de néha úgy érzem, mintha egy óriási gyerekem lenne és kezd fogyni a türelmem.
de minek nevelsz gyereket, úgy, h még nincs??!
beleölsz éveket, aztán vagy meghálálja, vagy "felneveled" vki másnak.
Az a baj, h mindig azt hisszük, meg tudjuk változtatni, "menteni" a másikat, pedig az esetek 99%-ban nem lehet. Ha Ő nem érzi, h ez gáz és igazából nem akar változni, akk sztem lépj. Életünk legszebb évei ezek, ne pazarold egy olyan kapcsolatra, amire felesleges.
#5-ös:
Ha én is 23 éves lennék, mint te, akkor valószínűleg nem agyalnék ennyit ezen. De 33 éves nőként már épp ideje azon gondolkodnom, hogy kivel vállalhatok gyereket. Ha a jelenlegi kapcsolatomnak vége szakad, időbe telik új párt találni, akivel aztán megint időbe telik megismerni egymást, egymás igényeit és kipróbálni, hogy összeillünk-e. Ez megint éveket vesz igénybe és akkor majd ott állok 36-37 évesen, hogy még nincs gyerekem. Nálatok, férfiaknál szinte mindegy, hogy mikor lesz apa, de a gyereket a nőnek kell kihordania és minél később teszi ezt, annál veszélyesebb "vállalkozás".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!