Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen helyzetben érdemes küzdeni egy kapcsolatért vagy lépjek tovább?
33 évesek vagytok. Ahogy lejön a kérdésedből, családot, gyereket szeretnél. Írhatják itt a huszonévesek, hogy várj még, de mire várj? Még plusz négy-öt évre, hogy majd akkor talán elszánja magát, aztán majd valamikor 40+ évesen talán a gyerekvállalásra is?
Ugyan, ugyan!
Jócskán felnőtt férfiról van szó, több év alatt egészséges, normális esetben el kell tudni dönteni, mit akar.
Arról van szó, hogy neki ez a helyzet pont megfelel, nem akar elköteleződni, valószínűleg örök gyerek típus.
Ha családot szeretnél, ne ilyen gondolkozású emberrel tervezd.
Nekem volt hasonló gondolkozású barátom, mi külön mentünk és képzeld, lassan 50 éves és még mindig az anyjával él.
Úgyhogy csak azt tudom tanácsolni, hogy ne tervezz vele családot.
13#-as:
Ebben is van igazság és kicsit a tapasztalatból is beszélek, hiszen a jelenlegi kapcsolatom előtt volt egy nagyon hosszú kapcsolatom, az első nagy szerelem, ahol nem volt kérdés az együtt élés, mert folyton együtt akartunk lenni, igazi nagy szerelem volt. Máig vele lennék és már gyerekünk is lehetne, ha nem lett volna agresszív, de nem akartam kitenni a gyerekemet a folyamatos verésnek, ezért kiléptem a kapcsolatból. Nem könnyű egy olyan emberrel, akin a félelmet, a bizonytalanságot látom és közben érzem, hogy ha igazán komolyan gondolná velem, akkor nem hezitálna. Mindeközben pedig minden ismerősünk engem faggat, hogy ha ennyire szeretjük egymást, akkor miért élünk külön?
"Szerinted a leendő gyermeked előtt milyen mintát tudna felmutatni? Egészségeset?"
Nem tudom hogyan hatna rá, ha apává válna, de nem is akarok ezzel lutrizni, biztosra szeretnék menni, bár tudom, hogy sosem lehet teljesen biztos az ember semmiben.
#13. Négy év!!!
és könyörgöm, elvileg egy felnőtt férfi és szereti a kérdezőt!!!! Négy év után is fél egy összeköltözéstől??? Neeeeee....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!