Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után érdemes osszekoltozni a parunkkal?
Nem. A világra szóló nagy szerelmesek átlag 3 hónap után költöznek össze.
A megfontoltabbak félév. Onnantól hogy biztosan tudják stabil lesz a kapcsolat.
Ha valakit szeretsz vele akarsz mindig így az összeköltözés egy természetesen jövő opció... kivéve ha nagyon is érdekkapcsolat a dolog és úgy jobb (kényelmesebb) ha külön vagytok.
Mi, teljesen idegenként találkoztunk, de két hét után már együtt akartunk lakni. A harmadik héten ez meg is valósult.
Akivel nem akartam együtt lakni, az csak arra volt, hogy ha kell, dobja le a bugyit.
Ja és vele lett a tényleg tartós, akivel elejétől természetes volt, hogy össze akarunk költözni minél előbb.
en 3-4 honap utan koltoztem baratomhoz - o vetette fel, hogy tobb idot tudjunk egyutt tolteni, mivel tudta, hogy elfoglalt leszek egyetem miatt.
tobb, mint 2 ev es par honapja tart a kapcsolatunk, tehat kb 2 eve elek mar vele. en azt mondom, ha komolyak a szandekaitok, minel elobb annal jobb. igy tudod eldonteni, hogy hosszabb tavon (5-10-15 ev) vele tudnal-e maradni.
mi egesz jol egymashoz csiszolodtunk, kisebb surlodasok vannak, de osszesegeben ez egy hatalmas plusz a kapcsolatnak, hogy tudom, megelunk jol egymas mellett. :)
Mi sajnos csak másfél év után tudtunk összeköltözni (szerződésem volt egy albérletben addig), pedig előbb akartunk.
Ha 2 év után valaki még nem is akar, nem is tervezi, az szerintem az egész kapcsolatot nem gondolja komolyan. Minek halogatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!