Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan fog így elindulni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fog így elindulni a közös életünk? Van így jövője egy kapcsolatnak szerintetek?

Figyelt kérdés
Távkapcsolatban élünk 2,5 éve barátommal. Az ország két másik felén lakunk ő most kezdi majd az egyetemet én pedig idén fogok érettségizni. Ő a saját városában marad egyetemen én pedig nagy valószínűséggel Pestre fogok menni. Pest még mindig 3 óra vonatútra van tőle. Én ha 3 évig egyetemista leszek ő pedig kb 6-7 évig mert orvosnak készül akkor mikor tudunk összekeltözni hol fogjuk majd beindítani a közös életünket?
2018. aug. 29. 01:36
 1/3 anonim ***** válasza:
48%

Annyira előre koncentrálsz, hogy szerintem ennyire felesleges. Az sem biztos, hogy együtt maradtok, de nem feltétlenül az miatt, mert úr isten, mi lesz a jövőben.

Tudod van az a szép mondás:

"Carpe Diem" - Élj a mának, éld az életed.

Ne a holnapra gondolj, vagy hogy mi lesz holnap, 1 év hét múlva, 1 hónap múlva, évek múlva, hanem élj a pillanatnak. Úgy gondolom, hogy mindenkinek létezik egy adott út, amit be kell járnia.

Most 2,5 éve vagy együtt a barátoddal, ha eddig nem volt baj, akkor miért zavarna téged annyira, hogy később mi lesz?

Én értékelem a barátodat, hogy orvosnak készül. Szerintem ma már egyre kevesebb az olyan ember, akit ez valóban érdekel. Bár erről nincs pontos információm, szóval remélem nem mondok teljes mértékben hülyeségeket.

Valahogy megoldanátok és kész. Az egyetem sem lehet kifogás rá, ha szeretitek egymást. Én drukkolok nektek, ne csinálj hülyeséget, amit lehet később megbánnál.

Nem feltétlen indul be az élet 20-22 évesen, van akinek csak 30 felett kezdődött el az élete normálisan. Nem vagy elkésve és nem is leszel.

Sok szerencsét!

2018. aug. 29. 02:36
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)
2018. aug. 29. 03:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Ne agyald túl, 5-6 év múlva jó eséllyel együtt sem lesztek már :D

Élvezd, míg tudod, aztán engedd el. Így nehéz távkapcsolatot fenntartani, és úgy, hogy még vagy 10 évig kilátásban sem lehet az összeköltözés tök felesleges.

2018. aug. 29. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!