Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek a kapcsolatnak van jövője?
En tenyleg nem ertem a magyarokat. Van munka nalatok is, de ha budos a munka, megis mit akartok?
-.-
Miért kell rögtön támadni a kérdezőt? Biztos vannak akik többször többféleképpen kiírnak egy kérdést, de ettől még nem biztos hogy az adott esetben is ez történt...
A kérdésre reagálva: Nekem is nagyon fájna egy ilyen reakció a páromtól! Ha igazán szereti egymást két ember, akkor (szinte) mindenük közös, mindent megosztanak egymással. Inkább nélkülöz téged hosszú ideig, mint hogy megosztaná veled amije van? Ha ez tényleg így van, akkor nem szeret igazán, így nincs jövője a kapcsolatnak. De szerintem azért tégy egy próbát, adj esélyt neki, hogy elmondja, miért választja ezt a lehetőséget. Az is furcsa mondjuk, hogy 3 éves komoly kapcsolatban nem "mersz" ilyet megkérdezni a párodtól, vagy megbeszélni vele őszintén.. Ez is sok mindent elárul a kapcsolatról..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!