Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ennek a kapcsolatnak van jövője?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek a kapcsolatnak van jövője?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt fél éve a menyasszona vagyok. Albiban lakunk ( mert a párom házat akár venni már 1.5 éve de nem találta meg az igazit de a pénze meg van rá) külön kasszák vagyunk ami azt jelenti hogy felesben megy minden. Ő keres 5-6 száz ezret én 150 ezret. Kifizetem az albit, rezsit, étel, tel számla, tisztálkodási szereket és nullára kijövök. Viszont meg fog szűnni a munkahelyem 2 hónap múlva és egyenlőre nincs más. Mondtam a páromnak hogy a megélhetésem múlik ezen ezért a b.nőm intézett külföldön nekem munkát. A párom szerint ha nincs más akkor menjek ki. Nekem ez nagyon fáj. :(
2016. jún. 21. 13:47
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Ezt a kérdést hetente felteszed.
2016. jún. 21. 13:57
 2/8 A kérdező kommentje:
Én? Kötve hiszem.
2016. jún. 21. 14:04
 3/8 anonim ***** válasza:
71%
Dehogynem, mindig ugyanez, a pasid jól keres, te meg nem, és sérelmezed, hogy nem marasztal téged és hagyná, hogy menj ki külföldre.
2016. jún. 21. 14:11
 4/8 A kérdező kommentje:
Érdekes, na mindegy akkor nem egyedül vagyok ezzel a problémával. :)
2016. jún. 21. 14:12
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

En tenyleg nem ertem a magyarokat. Van munka nalatok is, de ha budos a munka, megis mit akartok?

-.-

2016. jún. 21. 14:29
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Miért kell rögtön támadni a kérdezőt? Biztos vannak akik többször többféleképpen kiírnak egy kérdést, de ettől még nem biztos hogy az adott esetben is ez történt...

A kérdésre reagálva: Nekem is nagyon fájna egy ilyen reakció a páromtól! Ha igazán szereti egymást két ember, akkor (szinte) mindenük közös, mindent megosztanak egymással. Inkább nélkülöz téged hosszú ideig, mint hogy megosztaná veled amije van? Ha ez tényleg így van, akkor nem szeret igazán, így nincs jövője a kapcsolatnak. De szerintem azért tégy egy próbát, adj esélyt neki, hogy elmondja, miért választja ezt a lehetőséget. Az is furcsa mondjuk, hogy 3 éves komoly kapcsolatban nem "mersz" ilyet megkérdezni a párodtól, vagy megbeszélni vele őszintén.. Ez is sok mindent elárul a kapcsolatról..

2016. jún. 21. 14:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát nekem is ismerős a kérdés, tedd fel még 20x.
2016. jún. 22. 17:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Mi szeptember óta élünk együtt és egyszer felhoztam, hogy Pest közelébe felingáznék dolgozni, ha nem lenne jobb munka. Most csinálom az egyetemi képzést is. Ahol most élünk, onnan vonattal nem lenne bonyolult, de azt mondta erre, hogy szó sem lehet róla. Közös kasszán is vagyunk. De itt szerintem nem ez számít. A baj az, hogy téged elengedne.. Szóval remélem érzékeled... Egyébként mindig jön értem, ha végzek a munkával ha van rá alkalma és neki sincs annyi munkája. A leírtak alapján sajnos egyoldalúnak látom. Azt javaslom, menj ki külföldre, lehet ott talál rád az igazi társad. Kort nem írtál, mennyi idős vagy? Ha velem így viselkedne a párom rögtön kimennék. Elhiszem, hogy nagyon rosszul esik.
2016. jún. 25. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!