Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szólt nekem a párom hogy jönnek a haverjai? Most haragszom rá nagyon.
Én a múltkor a fürdőből fordultam ki egyszál törölközőben úgy, hogy a szomszéd ült a kanapénkon. :D Röhögtünk egyet mindketten, aztán ennyi. Meg persze jeleztem a páromnak, hogy legközelebb kopogjon már be a fürdőbe, hogy tudjak róla, hogy jött valaki, legalább egy köntöst vegyek fel, ne törölközőbe csavarva lépjek ki, amiből kilóg a fél hátsóm. És a jobbik eset, hogy törölköző volt rajtam, mert amúgy az sem szokott. :D
Nem olyan vészes ez szerintem, nem kell túlspilázni. Kérd meg, hogy legközelebb szóljon, vagy hagyjon egy cetlit olyan helyen, amit látsz, ha felébredsz, aztán ennyi.
Ha valakivel együtt élek, nem szólok, hogy mikor és ki jön hozzám, hanem MEGBESZÉLJÜK ÉS EGYÜTT DÖNTÜNK.
Tudom, ez a fajta tiszteletteljes együttműködő életstílus ma már nem divat. De az nem jelenti azt, hogy ne ez lenne a helyes....
14, hozzátok mindig megbeszélés alapján megy mindenki? :)
Hozzánk azért van hogy csak beugranak haverok, mert erre jártak, sőt... jóban vagyunk néhány szomszédunkkal, ők is csak úgy beesnek néha. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!