Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan haragszom?
A párom kint dolgozik 3hetente jár haza 2 napra(mármint péntek este megérkezik,vasárnap délben indul vissza)
Szóval..ma együtt lehetünk volna,de lementünk a családjához(ez nem zavart volna,mert 1-2 óra lett volna)deeee erre bevágja,hogy neki kell egy dolog és elmegyünk megvenni.Ő a tesója és én.Mondtam,hogy én biztos nem,mert 4órás út volt.És hogy nem így terveztük a napot. Mondtam neki,higy hozzon haza.Majd 4óra múlva jöttek,hogy mehetünk moziba. Én mondtam hogy már sehova nem megyek már úgyis mindegy ez a nap el lett cseszve..most meg elvitte a tesoját a buszhoz.Szerintetek jogosan haragszom??
Négy órás út, az igen... lehet, hogy "jogos" a haragod, lehet, hogy nem. Gondolom fontos dologról van szó, ha ennyit utazott érte, és mivel ritkán van otthon, ma tudta elintézni.
Ez a "már sehova nem megyek már úgyis mindegy ez a nap el lett cseszve..." viszont eszméletlen gáz hiszti, már 16 évesen is szégyelltem volna magam utána. xD
Egyetértek az eddigi válaszokkal.
Plusz: ha én ilyen ritkán látnám a páromat, kihasználnám a lehetőséget, hogy azon a 4 órás úton is vele lehetek, beszélgethetünk, láthatom.
nem csak te vagy neki, van pl családja is
nőjj fel
7éve vagyunk együtt.Szerintem már én is a családja vagyok.
És már nem azért,de kíváncsi lennék ti,mit szóltatok volna ha 3hete várnátok valakire,de ő bevonná az egy napotokba az egyik családtagját is..
Igen,vele mehetem volna,de nem fogom mindig én magam ő hozzá igazítani(mert eddig ez volt) úgy ráadásul,hogy nem is kettesbe lettünk volna.
De mindegy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!