Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan haragszom a páromra és 2 napja nem szólok hozzá?
Figyelt kérdés
Csütörtök este kanbuliban volt amivel nincsen semmi baj. Másnap nem kellett dolgozniuk a kollégáival és megbeszélték hogy elmennek sörözni. Hajnal fél 2 -re ért haza. Másnap darabokban aludt fél-1 órákat, mert reggel kelnie kellett. Másnap pénteken pedig egy másik buli volt, de oda már én is hívva voltam, a párommal együtt. Estefele már el is kezdtem készülődni időben, mert 8-ra mentünk volna. Lefürödtem, hajat mostam, smink, ruha, minden. Ő fél-7 re hazaért, megkért hagy aludjon még egy picit , fél órát, szóljak neki fél óra múlva keltsem. Hát, nem tudtam felkelteni, a bulinak lőttek, nem mentünk sehova, mert ő előző este beivott. Nagyon mérges vagyok még mindig. 25/N2016. dec. 18. 16:07
1/11 A kérdező kommentje:
Amikor sikerült felébrednie, csak nézett hogy pizsamába vagyok, és kért hogy öltözzek vissza, ő addig lezuhanyzik. Hát, akkor meg már nekem nem volt kedvem, mert már 9 óra volt.
2016. dec. 18. 16:08
2/11 anonim válasza:
Én elmentem volna a helyedben nélküle, talán akkor kicsit összekapta volna magát, ha látja, hogy kicsípve elmész, ki tudja, kinek tetszel meg és ő meg otthon fetreng
3/11 anonim válasza:
Hát, a tiéd meg passzív-agresszív viselkedés. Megérdemlitek egymást :)
4/11 A kérdező kommentje:
Nélküle semmiképp nem akartam, nem is érzem magam biztonságban éjszaka hazajönni egyedül, meg egyébként sem éreztem volna úgy jól magam.
2016. dec. 18. 16:10
5/11 RRR válasza:
talán beszélgetnetek kellene és nem így viselkedni egymással---
és egy óriásit szeretkezni
6/11 anonim válasza:
Ha meg amúgy is ilyen szinten függsz tőle, akkor ne csodálkozz, hiszen úgyis tudja, hogy egyedül egy lépést sem vagy képes megtenni
7/11 anonim válasza:
Te komolyan egy 25 eves felnott no vagy? Nehez elhinni. Meg egy 8 eves eredmenyesebben kezeli a konfliktusait.
8/11 anonim válasza:
Azt, hogy dühös vagy miatta, tökéletesen megértem, de amit csinálsz, nevetséges. Ok, másnap reggelig nem akarsz hozzászólni, de mégis hogy vagy képes nem szólni ahhoz az emberhez, akit állítólag szeretsz, ráadásul 2 napig? Egy buli miatt? Még ha valami nagyon drága, évtizedenként egyszer itt koncertező zenekarról maradtál volna le vagy valami... Ha képes vagy valakivel két napig nem beszélni emiatt, akkor nem szereted igazán.
9/11 anonim válasza:
Miért nem mentél el nélküle?
Amúgy ez a 2 napig nem szólok hozzád dolog miatt, ne csodálkozz,ha hamarosan szingli leszel. Nem normális dolog.Ő is hibázott,de ha óvodás módjára viselkedsz se lesz jobb
10/11 anonim válasza:
Köszönöm, előtörtek belőlem az általános iskolás emlékek :D akkor játszottunk ilyet a barátnőkkel mindenféle piti hülyeség miatt.
Beszéljétek meg a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!