Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért nem tudják felhajtani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudják felhajtani a wc ülékét a pasik?

Figyelt kérdés
Most költöztem össze a barátommal. Soha nem hajtja fel
2018. aug. 15. 23:11
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
26%

Pedig megtaníthatta volna a lányokat is lehajtani.

Ha a kutyával működött a WCre szoktatás, ez sem lett volna lehetetlen.

2018. aug. 16. 00:02
 12/25 anonim ***** válasza:
57%
Hát ez hülyeség. Hozzám szoktak jönni ügyfelek, néha budira is elmennek, de fogalmam sincs, hogyan hagyják maguk után a zülőkét. Ha le van hajtva és fel kell hajtani, felhajtom. Ha fel van hajtva és le kell hajtani, lehajtom. Ha pont úgy van, ahogy kell, nem csinálok vele semmit. Így visszagondolva most, tényleg egyik ügyfél lehajtva hagyta, ha jól emlékszem.
2018. aug. 16. 00:11
 13/25 anonim ***** válasza:
38%

Ezzel csak az a baj, hogy megfogalmazódott benned ez a kérdés.

Ráadásul összeköltöztél már az összes férfival? Hogy tudod, hogy az összes így csinálja?

Persze szerintem arra gondolsz, hogy lehajtott ülőkével próbál állva belecélozni, és rácsöpög az ülőkére, a folyadék. Ez bízza tényleg undorító, főleg ráülni utána. Ha állva használjuk, akkor bizony fel kell hajtani előtte.

De én is kérdezhetném, hogy a nők miért nem hajtják fel a kefe használata előtt? Mert a keféről az ülőkére csepegő víz is legalább olyan undorító, mintha vizelet lenne rajta. Ezért szerintem a kefe használata előtt is mindig fel kell hajtani.

Utána meg úgy hagyni ahogy van, vagy lecsukni a fedelével együtt, de ez már szokás kérdése.

Az meg beteg elvárás, hogy le kell hajtani, mert ha jön a felsőbbrendű nő, akkor neki úgy kell! Ez nem természetes. Ennyi erőből a nőnek kellene felhajtani, mert ha jön a férfi, akkor neki felhajtva kell...

2018. aug. 16. 00:31
 14/25 anonim ***** válasza:
43%

"De én is kérdezhetném, hogy a nők miért nem hajtják fel a kefe használata előtt"

Én felhajtom, szerintem is gusztustalan dolog. Sőt gusztustalanabb, a vécékefénél kevés rondább dolog van a háztartásban.

De tényleg mi ez a felhatjás-lehajtás mánia, barátom le szokta hajtani, de nyugodtan hagyhatná úgy is. Mármint nekik is fel kell hajtani, aztán le.

2018. aug. 16. 01:03
 15/25 anonim ***** válasza:
52%
Én fel tudom hajtani, aztán le is hajtom, miután végeztem, pedig egyedül élek, rajtam kívül senki se használja.
2018. aug. 16. 01:11
 16/25 anonim ***** válasza:
53%

Én egyedül lakom (26f) csak én használom a vécémet, mégis mindig le van hajtva az ülőke a tetővel együtt.

Nem vagyok tisztaságmániás, körbenéznél a szobámban milyen kupi van... De a fürdő/vécé az fontos nekem!

2018. aug. 16. 01:11
 17/25 anonim ***** válasza:
45%

Én vagy mindent felhajtva vagy mindent lehajtva hagyok, így mindenkinek ugyan annyi a WC használat, mint nekem. Próbáld a wczést nem az utolsó pillanatra hagyni, így lesz időd a deklit hajtogatni.

32/f

2018. aug. 16. 04:46
 18/25 anonim ***** válasza:
22%
#16 mekkora durva már, hogy percre pontosan ugyanazt válaszoltuk :D
2018. aug. 16. 05:19
 19/25 anonim ***** válasza:
0%
Hát én mondjuk azért, mert nagyon sok baci lehet az ülőke alatt, meg hangos is, ahogy fel-lehajtják. Soha nem is mondták, hogy hajtsam fel.
2018. aug. 16. 08:48
 20/25 anonim ***** válasza:

Férfinak nem biztos, hogy felhajtva kell, lehet, hogy kakil.

Női pisi: ülve

Női kaki: ülve

Férfi pisi: állva (de van, aki ülve)

Férfi kaki: ülve

2018. aug. 16. 10:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!