Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudják felhajtani a wc ülékét a pasik?
Pedig megtaníthatta volna a lányokat is lehajtani.
Ha a kutyával működött a WCre szoktatás, ez sem lett volna lehetetlen.
Ezzel csak az a baj, hogy megfogalmazódott benned ez a kérdés.
Ráadásul összeköltöztél már az összes férfival? Hogy tudod, hogy az összes így csinálja?
Persze szerintem arra gondolsz, hogy lehajtott ülőkével próbál állva belecélozni, és rácsöpög az ülőkére, a folyadék. Ez bízza tényleg undorító, főleg ráülni utána. Ha állva használjuk, akkor bizony fel kell hajtani előtte.
De én is kérdezhetném, hogy a nők miért nem hajtják fel a kefe használata előtt? Mert a keféről az ülőkére csepegő víz is legalább olyan undorító, mintha vizelet lenne rajta. Ezért szerintem a kefe használata előtt is mindig fel kell hajtani.
Utána meg úgy hagyni ahogy van, vagy lecsukni a fedelével együtt, de ez már szokás kérdése.
Az meg beteg elvárás, hogy le kell hajtani, mert ha jön a felsőbbrendű nő, akkor neki úgy kell! Ez nem természetes. Ennyi erőből a nőnek kellene felhajtani, mert ha jön a férfi, akkor neki felhajtva kell...
"De én is kérdezhetném, hogy a nők miért nem hajtják fel a kefe használata előtt"
Én felhajtom, szerintem is gusztustalan dolog. Sőt gusztustalanabb, a vécékefénél kevés rondább dolog van a háztartásban.
De tényleg mi ez a felhatjás-lehajtás mánia, barátom le szokta hajtani, de nyugodtan hagyhatná úgy is. Mármint nekik is fel kell hajtani, aztán le.
Én egyedül lakom (26f) csak én használom a vécémet, mégis mindig le van hajtva az ülőke a tetővel együtt.
Nem vagyok tisztaságmániás, körbenéznél a szobámban milyen kupi van... De a fürdő/vécé az fontos nekem!
Én vagy mindent felhajtva vagy mindent lehajtva hagyok, így mindenkinek ugyan annyi a WC használat, mint nekem. Próbáld a wczést nem az utolsó pillanatra hagyni, így lesz időd a deklit hajtogatni.
32/f
Férfinak nem biztos, hogy felhajtva kell, lehet, hogy kakil.
Női pisi: ülve
Női kaki: ülve
Férfi pisi: állva (de van, aki ülve)
Férfi kaki: ülve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!