Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lenne hülyeség randi elött felhajtani valami feszültségoldót? Persze nem a részegségik.
Figyelt kérdés
:D2009. júl. 14. 15:50
1/8 anonim válasza:
csak nehogy rákapj,mert a partered úgy tudja alapjáraton vagy oldott.a parázás aranyos dolog.
2/8 anonim válasza:
Hát nagyon óvatosan..a piás lehelet nem túl jó erény egy randin..
3/8 A kérdező kommentje:
dehogy... nem akarok beb@szni :D csak hogy ne idegeskedjek mert nagyon izgulós vagyok..nem fogja megérezni rajtam??
2009. júl. 14. 16:14
4/8 anonim válasza:
Én szex előtt szoktam inni néhány kortyot mert énis ideges típus vagyok... de azért még egy egyszerű randi előtt nem kéne, mert te is rászoksz mint én :) de tényleg vigyázz a mértékkel, könnyen át lehet esni a ló túloldalára... és ha vmi édesebbet iszol (pl. martini rosso) akkor nem fogja érezni hogy piáltál.
5/8 A kérdező kommentje:
oké köszi :)
2009. júl. 14. 16:53
6/8 anonim válasza:
Egyszerűbb, ha viszel egy üveg vörösbort :) Így legalább nem fog furán nézni rád a leheleted miatt.
7/8 A kérdező kommentje:
xD
2009. júl. 14. 17:23
8/8 anonim válasza:
Hát szerintem simán..én is szoktam ezt néha:D egy feles vagy valami amit érzel egy picit és nem lesz cefreszagod.utána egy gyors fogmosás vagy rágó és jöhet a randi:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!