Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért nem tudják felhajtani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudják felhajtani a wc ülékét a pasik?

Figyelt kérdés
Most költöztem össze a barátommal. Soha nem hajtja fel
2018. aug. 15. 23:11
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
31%
Miért hajtanám fel? Ülve pisilek higiéniai okokból.
2018. aug. 15. 23:13
 2/25 anonim ***** válasza:
70%
Mert az apukájuk nem tanította meg nekik. Rád vár a feladat. :D
2018. aug. 15. 23:13
 3/25 anonim ***** válasza:
47%
lehet ülve pisil
2018. aug. 15. 23:24
 4/25 anonim ***** válasza:
17%
Az én párom meg úgy hagyja felhajtva.
2018. aug. 15. 23:24
 5/25 anonim ***** válasza:
79%

Nem értem mi a gond ?? Más nőnek az a nagy problémája hogy a férfi nem hajtja le a wc ülőket

Neked meg az hogy nem hajtja fel? Hol ebben a logika ?

N24

2018. aug. 15. 23:38
 6/25 anonim ***** válasza:
63%
A gond az szokott lenni, hogy nem hajtják LE. Szerintem azért, mert nem gondolnak a párjukra, hogy a nők a vécét máshogy használják, plusz ehhez ha hozzávesszük a rendetlen, trehány, "mindent szerteszét hagyok"-természetet, ami sok férfi sajátja, már helyben is vagyunk...
2018. aug. 15. 23:52
 7/25 anonim ***** válasza:
61%
Kérem, hogy valaki magyarázza el nekem, hogy miért számít az a retkes ülőke, ugyanis nem fér a fejembe, hogy lehet ebből ügyet csinálni.
2018. aug. 15. 23:53
 8/25 anonim ***** válasza:
82%
ezért megyek a kert végi pottyantósba pisilni. Nehogy az asszony megszójon gyakorin
2018. aug. 15. 23:54
 9/25 anonim ***** válasza:
67%

#8 én sem értem , engem soha nem érdekelt hogy a volt párom hogy hagyja ott a wc ülőket

Engem nem érdekel hogy van a wc ülőke

Van amikor én sem hajtom le a tetejét mert sietek vagy elfelejtem

De pl édesanyám is rengeteget vitázott ezért édesapámmal

Soha nem értettem meg miért zavarja annyira

Belőlem semmit nem vált ki mert nem érdekel

N24

2018. aug. 15. 23:56
 10/25 anonim ***** válasza:
42%
A "Mindenható" c. vígjáték Jim Carrey-vel megvan? Abban van, hogy a kutyája sokáig mindent összehugyozott a lakásban, és miután Carrey istenné változott, az egyik küldetése az volt, hogy a blökit megtanította használni a vécét. Egyszer rajtakapja a kutyát, hogy éppen húzza le, elégedetten felsóhajt, de a deszkát a kutya úgy felejti. Erre Carrey, miután lehajtotta: "Gondoljunk a lányokra is!" :D
2018. aug. 15. 23:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!