Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mekkora háborút rendezne, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora háborút rendezne, ha azt mondanám neki, hogy szerintem fogynia kellene?

Figyelt kérdés
Barátnőmet sose legfőképp a kinézete, sokkal inkább a személyisége miatt szeretem, viszont azért ismerkedésünkkor kívánatos vékonyabb formája volt. Mostanra viszont kinézetre már szinte taszít, eléggé meghízott, ezzel szemben én ismerkedésünkkor és most is elég sportos vagyok. Szeretném ha lefogyna, mind egészségügyi, és esztétikai okokból. Korábban is vootak viszont viták amikor őszintén megmondtam neki dolgokat. Most is ilyen alkalom lenne, de félek, hogy túlzottan megsérteném. Valmi tipp, hogy hogyan tudassam vele, de ne rendezzen belőle háborút? 😀

2018. aug. 14. 08:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
84%

Én sosem értettem azokat az embereket, akik azt mondják, hogy ilyenkor hagyd el a párodat, mert nem szereted, csak a kinézte számít neked. Emberek, ne legyünk már álszentek. Én is sportolok, odafigyelek magamra, akkor ezt elvárom a páromtól is. Ha vékonyan ismerem meg és meghízik (nem plusz 4-5 kg-ra gondolok), akkor igenis szólni fogok neki, mert bár nem minden a külső, de fontos. Aki azt mondja nem fontos, az álszent és még saját magának is hazudik. Ha valaki felszed magára 10+ kg-ot, és le sem akarja adni, számomra azt jelenti, hogy igénytelen saját magára nézve. Márpedig nekem igénytelen barátnő nem kell. Alapból nem is értem, hogy aki meghízik, az miért nem akar lefogyni. Én mikor 10 kilót híztam, egyszerűen zavart. Nem más miatt, hanem saját magam miatt. Másnál ez hogy megy? Ennyire nem adtok magatokra? Nehogy már a Kérdező legyen a szemét, mert próbálja normálisan a barátnője tudtára adni, hogy kicsit fogynia kéne. Nem elhagyni akarja, mert szereti, egyszerűen őszinte vele és segíteni próbál neki. Az igazság fáj, de attól még az az igazság. Amikor nekem megmondták, hogy felszedtem pár kilót és meghíztam, én nem kiakadtam rajta, hanem a tükör elé álltam és beláttam, igazuk van, majd tettem ellene. Barátnődnek is tenni kell ellene, mert ha neked így nem tetszik akkor nem tetszik, ezt el kell fogadnia. Nekem sem tetszene és én sem akarnék magam mellé egy igénytelen nőt.

Hangsúlyozom, nem plusz 4-5 kilóról beszélek, hanem jóval többről.

2018. aug. 14. 10:10
 12/20 anonim ***** válasza:
63%

Könnyen lehet hogy egészségügyi oka is van annak hogy hízik! Ma nagyon sok nő hízásának az oka inzulin és pajzsmirigy érték eltérés!

Nőként mondom, olyan nem lesz, hogy ne vegye magára, ne sértődjön meg. Legyél kedves, mutasd hogy szereted, és közöld vele, hogy régen nem így nézett ki amikor megismerted.

2018. aug. 14. 10:15
 13/20 anonim ***** válasza:
4%
Ezt buktad. Vagy észreveszi magától, vagy nem tudsz rajta változtatni.
2018. aug. 14. 10:51
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg neki, hogy nagyon szereted, számodra ő a tökéletes nő, tudod, hogy mostanába elfoglalt(vagy nem tudom, biztos volt oka annak,hogy elhanyagolta kicsit magát és meghízott..), de mi lenne ha néha eljárnátok együtt edzeni, mert te nem igazán szeretsz egyedül és az ismerősöd ajánlott egy tök jó étrendet, mi lenne ha aszerint vásárolnátok, mert még véletlenül sem akarsz kísértésbe esni a finomabb(egészségtelenebb) kaják láttán...

Valahogy úgy állítsd be a dolgot, hogy hiányzik a társaság edzés közben és, h az edzőterembe is látsz rendszeresen párokat együtt edzeni és imádnád, ha veled jönne... Ha belemegy sose szidd edzéseken hogy béna, szépen fokozatosan csináljátok, vagy elég egy esti torna együtt otthon, az ismerőseim Shaun-T-n fogytak le együtt...

2018. aug. 14. 10:55
 15/20 Szergej55 ***** válasza:
88%
Bármi is legyen, ha van tököd, megmondod neki, hogy márpedig ez és ez a helyzet és neked milyen igényed lenne ez irányban. Komolyan, már egy kisebb konfliktus esélyétől is megrettensz? Ne már, ha a csajnak van esze (erre pedig úgy néz ki, van esély, hiszen azt írtad), akkor kénytelen vagy bízni abban, hogy belátja a kezdeti sértődés vagy akármi után. Ha pedig nincs, akkor úgyis veszett fejsze nyele után kapkodnál.
2018. aug. 14. 11:15
 16/20 anonim ***** válasza:
43%
Fogadjunk ez is csak egy kamu ami arra van,hogy provokálja az oldal népét 👏👏👏
2018. aug. 14. 11:22
 17/20 anonim ***** válasza:
Főzz neki egészséges kajákat.
2018. aug. 14. 11:31
 18/20 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem simán visszanyerheti a régi alakját, sőt még jobbat is. Nem kell elkönyvelni, hogy nem. Nem egy ember ír a fitt csoportokba, aki 30 fölött fogyott le csinosra, és fogadta el magát. Azonban neki kell akarnia.

Kérdező, én rólad szeretnék megtudni pár dolgot. Például mennyit sportolsz, milyen étrendet követsz? Mert ha te úgy éred el a "sportos" alakot, hogy viszonylag keveset teszel érte, mert jó a genetikád, akkor gondolj bele, hogy ugyanezt a barátnőd sokkal több, fáradságosabb munka árán érheti el. Esetleg te nem teszel azért, hogy hízzon? Mint például meghívod cukrászdába, csokival kedveskedsz neki, stb.

Egyébként én abban maradnék, hogy együnk egészséges kajákat. Ha te jól táplálkozol, akkor ő is jól fog, mert gondolom, nem akar külön enni vagy ilyesmi. Ha pedig sportolsz, akkor vihetnéd magaddal őt is, tudod, közös program.

2018. aug. 14. 12:08
 19/20 anonim ***** válasza:
Szerintem javasold neki, hogy menjen el (elkíséred) egy endokrinológiai rendelésre (magánba, mert tb alapon a büdös életbe be nem jut, és nem is állnak normálisan hozzá). Labor, női hormonsor, pajzsmirigy hormon, stb. Ha már itt gond van, akkor kap valami gyógyszert, előírnak diétát is, mozgást is. Ha orvosi oka nincs, akkor pedig ajánld fel, hogy együtt edzetek, együtt esztek egészséges dolgokat.
2018. aug. 14. 13:54
 20/20 anonim ***** válasza:

Aki ezt nem érzi ÖNMAGA gáznak, azzal aztán csinálhatsz akármit.

Ikerhúgom is csinos lány volt (168 cm/59-61 kg között), de rákapott meki, cukrászda, csoki, este pizza, sbtb. Mozgás nulla, egy év alatt felszedett 20+ kilót.

Egyszer! kérdeztem rá olyan 10+-nál, hogy szerinte jó-e ez így?

"Igen, igen, ne szólj bele". Oké, nem szóltam, de nagyon durva.

És az egy dolog hogy csupa háj, de mellé kirakja mindenét, mer azt hiszi, mégm indig a 60 kilós teste van, holott már 83 kb.

Persze aztn meg nekem sír, hogy miért nem néznek rá a férfiak, és rám irigykedik.

Mintha én tehetnék arról, hogy ő zabál kérdés nélkül mindent. :/

2018. aug. 14. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!