Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mekkora háborút rendezne, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora háborút rendezne, ha azt mondanám neki, hogy szerintem fogynia kellene?

Figyelt kérdés
Barátnőmet sose legfőképp a kinézete, sokkal inkább a személyisége miatt szeretem, viszont azért ismerkedésünkkor kívánatos vékonyabb formája volt. Mostanra viszont kinézetre már szinte taszít, eléggé meghízott, ezzel szemben én ismerkedésünkkor és most is elég sportos vagyok. Szeretném ha lefogyna, mind egészségügyi, és esztétikai okokból. Korábban is vootak viszont viták amikor őszintén megmondtam neki dolgokat. Most is ilyen alkalom lenne, de félek, hogy túlzottan megsérteném. Valmi tipp, hogy hogyan tudassam vele, de ne rendezzen belőle háborút? 😀

2018. aug. 14. 08:46
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
95%

“Edzhetnénk együtt”

Olyan nincs amúgy, hogy ne rendezzen vitát.. :D L

2018. aug. 14. 08:48
 2/20 anonim ***** válasza:
45%
Azt nem tudom, de azt sem, hogy ezt a nők maguktól, magukon miért nem érzik?
2018. aug. 14. 08:49
 3/20 anonim ***** válasza:
68%
Taszìt? Mi lesz veled ha szül majd egy kèt gyereket? És marad rajta súly felesleg? Elmész belògatod a kukacot máshova mert a párod taszitani fog??
2018. aug. 14. 08:53
 4/20 anonim ***** válasza:
90%

Nem szokott panaszkodni az alakjára, avagy arra hogy nem elégedett önmagával?

Ilyenkor kellene megerősítened, hogy akkor változtasson és megígérned, hogy mindenben segítesz neki.

Nekem pl. tök nagy húzóerő, hogy a párom is jár edzeni és egészségesen eszik. Így nekem sem okoz nehézséget és folyamatosan fogyok is. Bátorít és rugdos előre, amit így pozitívan élek meg.

Ha csak kritizálna, hogy hogy nézek ki, az inkább sértő lenne, mint építő.

2018. aug. 14. 08:56
 5/20 anonim ***** válasza:
73%
Első körben tisztázzuk, mit takar ez a hízás. Hány centi magas, hány kg-ról indult és mennyi most? Akàrhogy is mondod, rosszul fog esni neki, és ki fog borulni. Az a kérdés, hogy mi jön utána. Tükörbe néz, és belàtja, hogy igazad van (ha tényleg igazad van), vagy duzzog ki tudja meddig. (Vagy ha nincs igazad, otthagy a 3,14csába.)
2018. aug. 14. 09:11
 6/20 anonim ***** válasza:
20%

Semekkora háború nem lenne, hanem szerintem örülne:) Mondjuk az tény, hogy a komfortzónájából nehéz lesz kihozni, mert esetleg szégyenlős, de szerintem örülne neki.

Nézd meg az Oh my Venus c. koreai sorozatot, pont ezt taglalja. A 2.rész közepétől nagyon nagyon jó egyébként. Ebben egy személyi edző veszi pártfogásba a meghízott emberkét. A módszerei egyenesen tökéletesek..

2018. aug. 14. 09:24
 7/20 anonim ***** válasza:
6+ A srác is a nőcivel együtt edzett, étrend is, mozgás, tartás is, meg azt is elmondja, mi vezetett a nőcinek odáig. Szóval egy nagyon jó kis pár részes..:)
2018. aug. 14. 09:30
 8/20 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem inkább szakíts vele, úgysem fogja már visszanyerni a régi alakját, sőt. Az évek egyre rosszabbá fogják tenni.

Na, meg szegény csaj is megérdemelne egy normális pasit, aki valóban őt szereti, nem a saját félig lottyadt farkát, és nem ilyen féreg módon beszél a párja testéről a háta mögött.

De majd az élet visszaadja neked ezt mind, kamatostul.

2018. aug. 14. 09:40
 9/20 anonim ***** válasza:
54%

Neked kell ismerned a nődet. Ha eddig is hisztit rendezett hasonló helyzetekben, akkor nyilván most is fog.

Én is picit ellöttyedtem mostanában, mondtam is a páromnak, hogy nyugodtan szóljon, ha szerinte többet kéne mozogjak. Én teljesen rendben vagyok így is magammal - azért nem kell plusz 10 kg feleslegre gondolni, még így is normális a testsúlyom, csak kicsit húsosabb lettem. A párom szerint gyönyörű vagyok, úgyhogy juhejj.

2018. aug. 14. 09:43
 10/20 anonim ***** válasza:
95%
Helyezd a hangsúlyt az egészségügyi oldalára, hogy mennyi baja lehet a túlsúlytól (magas vérnyomás, cukorbetegség stb). Én anno sajnos ugyanígy jártam, meghíztam egy depressziós epizódban. Az akkori barátom az eü oldaláról fogta meg a dolgot, velem edzett és diétázott. Nagyon jólesett és vissza is fogytam! Megjegyzem nem egy kevéskét szedtem föl, hanem 15 kilót.
2018. aug. 14. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!