Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két fő esetén egy hónap alatt mennyiből lehet kihozni a kaját? Minőségibb élelmiszerekkel illetve otthon főzéssel?
Figyelt kérdés
2018. aug. 13. 11:03
41/44 anonim válasza:
@40 Egy jobb sajt vagy sonka kilója 5-7k, normális gyümölcslé literenként 700-1000Ft körül jön ki, olajak, fűszerek, satöbbi. Marhahús, halak, bárány, kacsa szintén nem olcsó. Csirkerizzsel meg tésztákkal el lehet élni, ha eszel mellé egy paradicsomot meg almát még akár azt mondhatod, hogy az egészségedre is figyeltél, de azért ez nem így van.
42/44 anonim válasza:
Ahogy 41-es írja.
Minőségi sonka olyan 5000 kilója(Szeránó,Pármai),hátszín 3400Ft kilója ebből nekem naponta bemegy 750g,csirkemell 1500Ft kilója,tengeri herkentyűk,halak szintén minimum 5000 kilója,édesburgonya,zöldségek,sok sok gyümölcs.
AKi 50-t költ kajára két főre az khmmm,no komment,pont ezen nem kellene spórolni,persze lehet enni tésztát,kenyeret,meg nokedlit.
De meg is nézheti magát aki ezeket eszi,fittségét,alakját,egészségét.
43/44 anonim válasza:
Bocs de az se normális, hogy te meg betolsz majdnem 1 kg húst naponta. Mi 3-an 1 kg húst 3 napig eszünk kb. Egyszerre sosem fogy el több 30 dkg-nál. És szoktunk venni friss gyümölcsöt, zöldséget is mindig, meg a kertben is terem pl paradicsom, cukkini. Nem kell azért mindenből bezabálni meg a legdrágábbat venni, aztán meg panaszkodni hogy milyen drága a kaja.
44/44 anonim válasza:
Na jó de én eddzek keményen utolsó heti 5 kőkemény testépítő edzésem van.
Így nekem muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!