Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két fő esetén egy hónap alatt mennyiből lehet kihozni a kaját? Minőségibb élelmiszerekkel illetve otthon főzéssel?
,,Hááá persze, ahogy Móriczka gondolja, főleg addig míg mögötte állnak...és csak a szája jár, de felmutatni önerőből az már nem megy. Akkor meg minek?"
Utolsó kérdésedet nem értem.
Mi minek?
Ki mögött állnak,kinek jár a szája?
Látod erről beszélek,na pont ez a baj,kifogások mennek.
Én meg sokan így csináljuk hétköznap a beleink kilógnak a melótól meg a továbbfejlődéstől minden téren,nem mondtam könnyű,de ezzel jár ha normálisan akarsz élni.
Istenem, ez a “mindenkilegyenmérnökinformatikusakimegnemazazdögöljönmeg” - mentalitás hányinger... nagyon szép és jó, hogy te piacképes szakmát tanultál, és dögöljönmegazösszesbölcsész, de tudod mit...? Én imádom a munkámat, szívvel-lélekkel dolgozom, és valóban értelmes munkát végzek - sőt, számomra szóba sem jöhetett más perspektíva, egyszerűen “erre születtem”. Igen, kevesebbet keresek, mint egy mérnök, bár akár hiszed, akár nem, az is lehettem volna - csak s.gg kell hozzá, meg kitartás, mindkettő megvan. De a boldogságom, az, hogy szeressem azt, amivel az életem nagy részét töltöm, nekem többet ér a xaros pénzednél...
Azt meg már el sem kezdem fejtegetni, hogy mire használhatnád a piacképes papírkádat a nem piacképes szakmát tanult emberek nélkül...
23 utolsó nem azt mondtam dögöljön meg,csak amikor elkezdenek sírni brühühü nincs pénz nincs erre nincs arra,akkor szoktam azt mondani tetszettek volna tanulni valami értelmeset.
Nem feltétlenül csak mérnök meg IT,lehet szakmát is,pl: asztalos,festő,CNC programozó,PLC programozó,esztergályos,villanyszerelő.
Ezek is jók.
Arra gondolok,hogy van ez a mondás,hogy ,,aki k..vának áll azt megb_sszák",aki olyasmit tanul amire nincs kereslet az tudja mit vállalt.
Pedagógusokra hatalmas a kereslet, mégsincsenek megfizetve egyáltalán. Pedig nélkülük nem lenne senki sem mérnök meg informatikus de még csak asztalos sem.
El lehetne gondolkodni, mielőtt hülyeségeket beszélsz.
Miért beszélek hülyeségeket?
Aki pedagógud itthon az tudja mit vállalt szerintem.
Plusz ő is elmehet külföldre kint a legjobban pont ők keresnek.
Ennyi,ha annyira zavarja,hogy nem keres jól és akar,akkor tud tenni érte ő is.
Nem mondtam kényelmes mert ez fájdalommal fog járni.
Persze, mindenki menjen külföldre, hogy aztán a magyar gyereket senki ne tanítsa meg írni, olvasni, számolni :)
Nem látod át, hogy a rendszerrel van a baj. Még nagyobb baj lenne, ha nem maradna az országban senki. Anyanyelvi szinten beszélek angolul, megtehetném, hogy külföldön dolgozzak. De már így is nagy a hiány az országban, vadásszák a tanárokat, tanítókat. Persze, vállaltam hogy ez lesz. De ez nem jelenti azt, hogy ebbe bele kell nyugodni, és nem kell kiharcolni olyan fizetést, ami a munkáért kijárna. Ugyanez vonatkozik a mentősökre, tűzoltókra, nővérekre és a többi közszférában dolgozó emberre. Nélkülük lehetsz vállalkozó, ha leég a házad kihez fordulsz?
Néha vedd le az önzőséged szenüvegét, tisztábban látnál.
Értem,de téged mit érdekel,hogy mi lesz az országgal de most komolyan?
Minek foglalkozol vele?
Miért nem saját magaddal törődsz és arra törekszel,hogy TE és a TE CSALÁDOD jól éljen?
Mit foglalkozol másokkal?
,,Meg akartam változtatni a világot de a legfontosabbal kezdtem, MAGAMMAL."
Ha tudod,hogy kint jobban élhetsz és a családod is,akkor majd nélkülözől,csak azélrt,hogy az ország ne fogyjon?
Érdekes,tudod egy életed van egyszer élsz.
Rendszer sz_r ez van menekülni is kell innen ha itt nem tudod megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!