Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti amikor összeköltöztetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti amikor összeköltöztetek a barátnőtökkel tudtátok mikor menstruál? Mikor fog neki megjönni? Ha igen honnan?

Figyelt kérdés
2018. aug. 10. 13:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
84%

Bírom amikor a férfiak azt hiszik hogy nagyon tudnak valamit és beleokoskodnak (tisztelet a kivételnek, nyilván a többség nem ennyire naiv egy női ciklussal kapcsolatban:D)

Nekem kb. 35 napos a ciklusom de van hogy a 30.-ra jön meg és van hogy a 37.-re (teljesen egészséges vagyok). Ennyit a 28 napról:D

2018. aug. 10. 15:44
 12/21 anonim ***** válasza:

Általában tud róla a párom, de nem nagyon érdekli.

Onnan tudja, hogy előző este mindig hisztis vagyok és már tudja, hogy nem szabad hozzám szólni. Főleg nem úgy, hogy felkapjam a vizet. :D

2018. aug. 10. 15:47
 13/21 anonim ***** válasza:
75%
Én azt nem értem, hogy hogyan lenne lehetséges NEM tudni róla. Rengeteg olyan helyzet van, amikor nyilvánvalóvá válik: szex (vagy annak hiánya), vécézés, fürdés, öltözködés stb. Hogy lehetne mindezt elkerülni?
2018. aug. 10. 16:07
 14/21 anonim ***** válasza:

Így nyáron igen, mert rittig olyankor akar strandra menni, és mindig jeleznem kell, hogy bocs, de most nem megy.

Egyébként ha nem görcsölök nagyon, akkor nem tűnik fel neki, max onnan, hogy a szokásossal ellentétben bugyiban alszom... vagy hogy épp nem kell bevennem a gyógyszert.

2018. aug. 10. 16:28
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
#13-assal értek egyet, mégis hogy a fenébe lehetne nem tudni...? Ez kb. olyan, mintha azt kérdeznéd, tudom-e, hogy a párom mikor lesz éhes... úgy reggel, délben, meg este. Jah, és azt is tudom, hogy a reggeli kávé után szokott kakilni. 😱
2018. aug. 10. 17:22
 16/21 anonim ***** válasza:

Már miért lenne kötelező tudnia? Nem a nappali közepén cserélek tampont/betétet, a wc-t letakarítom magam után, ha kell, a fürdőszobai kukát nem ellenőrizgeti, hogy épp mi van benne...

Oké, ahol naponta van szex, ott nyilván feltűnik, de átlagos kapcsolatban senki nem kiált világvégét, ha 2-3 nap épp kimarad, mert nem a vérzés az egyetlen oka.

Nem kell ehhez titkolózni, pont elég, hogy ne másszunk egymás szájába, ne együtt járjunk vécére meg fürdeni. Ami azért, lássuk be, annyira nem ritka jó kapcsolatban sem.

Nem arról van szó, hogy prűd vagyok és letagadom, simán szólok, hogy görcsölök, hisztis vagyok, ma ő főz, vagy akármi. De magát a fizikai tényt, hogy ömlik belőlem a vér, nem értem, miért látná automatikusan, ha mondjuk nem kenem össze az ágyat vagy ilyesmi...

2018. aug. 10. 17:29
 17/21 anonim ***** válasza:
87%

Nem “kötelező”, csak mint mondtam, nem értem, hogy lehet nem tudni... sejtettem, hogy ki lesz forgatva, de akkor mondom: párom sem cserél tampont a nappali közepén, nem hagy maga után vértócsát a wc-n, és nem szokásom ellenőrizgetni a fürdőszobai kukát sem.

Ha te 2-3 napig vérzel, akkor igen szerencsés vagy - nőként nyilván tisztában vagy vele, h ez bőven átlag alatti időtartam - , de még akkor is nehezen hiszem, hogy egészen véletlenül pont mindig abban a 2-3 napban nem kezdeményez szexet a barátod - aminek hiánya nem világvége, bármennyire is ezt akarod hallani egy férfitól, de az azért belátható, hogy ezesetben kiderül.

Nem járunk együtt vécére, de fürdeni, zuhanyozni pl. szoktunk együtt. Ha szerinted ez egymás szájába mászás, az sajnálatos, én csak ajánlani tudom. ;)

Nem kell ám ennyire kiforgatni, magát a fizikai tényt, hogy “ömlik belőle a vér”, nem látom automatikusan - bár mint mondtam, fürdeni szoktunk együtt, sőt, öltözködni is szoktunk együtt, meg mindenféle pucérkodós gusztustalanságot is - fúj -, és adott esetben ha az “ömlő vért” nem is látom, azért a kilógó tamponzsinórt nem lehet nem észrevenni.

Mind1, mind mások vagyunk, máshogy gondolkodunk, stb... Szerintem a menstruáció a párom “velejárója”, az életének természetes része, ezáltal az enyémnek is. Nem kell “egymás szájába másznunk”, hogy képben legyek vele, egyszerűen természetes és kész, nem tudom jobban kifejteni. Ha a férfiak menstruálnának, akkor se tudom elképzelni, hogy a párom ne tudjon róla, amikor “megjön nekem”...

2018. aug. 10. 18:58
 18/21 anonim ***** válasza:
Én párom is számolgatja (nagyjából periodikus +/- 2-3 nap) én meg onnan tudom, hogy előtte 3 napig jóval éhesebb vagyok, mint máskor. :)
2018. aug. 10. 19:14
 19/21 anonim ***** válasza:
69%
Nem értem miért kötelezően hisztisnek lenni ha megjön. Nőként írom. Nálam sosem volt ilyen. Max görcsöl a hasam. De amúgy nem vagyok egy bosszantó boszorkány.
2018. aug. 11. 15:52
 20/21 anonim ***** válasza:
74%
Azt tételezem fel, hogy a kérdés mögött egy hebehurgya összeköltözési terv áll. Még nem történt meg az, amitöl a lánnyal olyan a kapcsolatod, hogy beleláss a ciklusába. Meg sem mered kérdezni? Várd ki, míg a kapcsolatotok odaáig bodorodik, csak aztán költözzetek össze.
2018. aug. 14. 07:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!