Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után kezdett "más lenni" a kapcsolatotok, miután összeköltöztetek?
Mennyi idő után jöttek elő az esetleges problémák?
Milyen más változásokat éreztetek, és mennyi idő után?
Apró kilengések voltak (kb. fél év után), de általánosságban azóta is folyamatosan javul a kapcsolatunk.
Nem törvényszerű az, hogy a kapcsolat zuhanórepülésbe kezd összeköltözés után. Aktívan figyelni kell a kapcsolatra, észrevenni és megoldani a problémákat.
Kérdeztem az oldalon még 1-2 éve, hogy miben más együtt élni, mint csak hétvégente, vagy hétközben pár napot együtt lenni, kaptam egy csomó választ, hogy teljesen más...
Fél éve költöztünk össze, és igazából semmiben nem érzem másnak, csak értelemszerűen többet vagyunk együtt, ennyi... :D
én sem tapasztaltam változást összeköltözés és távkapcs között, az érzéseimben.
Ilyen téren változást csak az idő hozott. Tehát a természetes dolog, hogy fejlődik a személyiség, kis eltávolodás majd újra közeledés stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!