Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után kezdett "más lenni" a kapcsolatotok,
miután összeköltöztetek?
Figyelt kérdés
Mennyi idő után jöttek elő az esetleges problémák?
Milyen más változásokat éreztetek, és mennyi idő után?
De akkor miért írták sokan, hogy olyan nagyon más lesz, "majd meglátom"? :D
2017. szept. 15. 16:59
12/20 anonim válasza:
Miért, van valami problematok a kapcsolatotokkal és javulást vársz vagy miért tetted fel a kérdést?
Miért koltoztetek össze?
2017. szept. 15. 18:21
13/20 anonim válasza:
Amikor 40 kilos no letemre a kigyurt allat helyett nekem kellett a harmadikra felcipelni az o cuccait, igazabol mar akkor azon gondolkoztam, hogy ha egyszer abba hagyja a hiszteriazast,( mert el kell szakadni heti 4-5 napra az anyjatol es el kell menni dolgozni) es feljon a lakasba, kihajitom a harmadikrol. MEG A KIBSZOTT HUTOT IS EN CIPELTEM FEL BAKKER, es nem ertette mi a problemam. Pedig en eskuszom, azt hittem, normalis... de gyakorlatilag meg ossze sem koltoztunk, mar halalra volt itelve. Pedig elotte mar ket evig gyakorlatilag egyutt laktunk, minden nap egyutt aludtunk. De megsem olyan.
2017. szept. 15. 20:51
14/20 anonim válasza:
Olyanok nem nagyon válaszoltak, akik hosszú ideje élnek együtt.Van, ahol hamar kiderül, van, ahol akkor, mikor nagyobb krízis jön a kapcsolatba, vagy valamelyikőtök életébe.A legnagyobb változást pedig a gyermek születése hozza.
2017. szept. 16. 11:21
15/20 anonim válasza:
Nekem borzsztóan hiányzik hogy egyedül is lehessek, szóval ilyen szempontból nekem problémát okoz. A párom viszont nagyon szeret együtt élni.
2017. szept. 17. 01:28
16/20 anonim válasza:
Nincsenek problémák, hagyjuk egymást élni.
Az együttlétek mindennaposak, nem tudunk ráunni egymásra :)
Konfliktusok sincsenek, mert mindent megbeszélünk, így nincs mi elharapódzon.
Ugyanúgy szeretjük egymást, imádunk együtt élni.
Az exemmel ilyenkor már nyűg volt az egész :(
2017. szept. 17. 17:48
17/20 A kérdező kommentje:
Tökéletesnek lehet mondani a kapcsolatom, csak kíváncsi vagyok, hogy miért írták, hogy nagyon meg fognak változni a dolgok :D
2017. szept. 17. 18:42
18/20 A kérdező kommentje:
A kérdés kiírása óta előjött az első dolog, amit másképp kezelünk: a párom családjában az a szokás, hogy mindenhol lekapcsolják a villanyt ahol épp nincs senki, ha 5 percre otthagyják a számítógépet akkor kikapcsolják, stb, nálunk meg sok dolgot hagyunk bekapcsolva.
Néha poénból beszólunk egymásnak emiatt, ennyi.
Még mindig ez a legnagyobb probléma köztünk :D
2018. jan. 12. 11:51
19/20 anonim válasza:
Amíg nem voltak gyerekek kb. ugyanolyan volt. Gyerekekkel más lett. Nyilván a kapcsolat is fontos, de a figyelmed jelentős része a gyerekekre irányul. Már csak azért is, mert rád vannak utalva. Meg megismered a párod szülői szerepben. A konfliktus is több ilyenkor. Mi házat is építettünk, az is nagyobb esemény volt kapcsolati szempontból. Én úgy érzem voltak konfliktusok, de megoldottuk őket- rendben vagyunk. Szeretjük egymást.11 éve.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!