Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit csináljak, ha az anyósom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha az anyósom 180 fokos fordulatot vett?

Figyelt kérdés
Barátommal lassan 3 éve vagyunk együtt. Az első 1,5 évben nagyon jó fej volt velem az anyósom, picit összekaptunk a párommal, akkor általában mellettem állt, megszerettem. Aztán összeköltöztünk és 180 fokos fordulatot vett, mindenbe beleszól, mindent meg akar mondani.. Pl. A kutyám nevelésébe is beleszól(pici csivava), hogy miért nevelem a kutyámat és majd ha én akarok enni, akkor a kutyám is kérjem tőlem pacsit.. És ezek a sunyi csipkelődések az agyamra tudnak menni, főleg ha itt van nálunk. Külföldre költöztünk( balkáni országba) és mindig erőszakosan írogat a fiának, hogy mikor találkoznak, amivel nincs baj, csak az agyunkra megy már. Pont ezt beszéltük a párommal, hogy többet találkozunk vele, mint mikor pesten otthon laktunk.. Kicsit kimerítő. Miért lett ilyen? Hogy kezeljem a dolgot? Azt hittem változni fog, de még mindig ilyen.. Mindig tisztelettudó voltam vele, ezért nem értem.
2018. aug. 9. 10:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Amint ràjött, hogy nem csak egy futó kaland vagy a fiànak ( összeköltözés), próbál felé kaparni, mert azt gondolja elloptad a mama pici fiàt. A pasid puhàny. Neki kellene normàlisan, de hatàrozottan, a helyére tenni, hogy a magànéletetek dolgaiba ne szóljon bele, valamint az otthonotok se hotel, hogy hívatlan vendégeket fogadjon. Meg is bolondulnék, ha bàrki így a nyakunkra jàrna. Az én anyósom szerencsére normàlisabb. Èvente egyszer àllandó meghívàsa van a fia( férjem) szülinapjàra, mi a szentestét töltjük ott aztàn ennyi. :) Ő még havonta 1-2 alkalommal beugrik munka utàn fél óràra hogy minden oké e aztàn siet haza. Kész.. Èn amúgy is utàlom a vendégséget, az otthonom nem àtjàróhàz. A pasiddal beszélj hogy tegye helyre az anyjàt. Vagy ha neki is elege van, mami meg nem ért a szóból, nem kell beengedni. Nem vagytok otthon. Aztàn csak leesik neki, hogy nem kéne màs nyakàra jàrni, hívatlanul plàne.
2018. aug. 10. 13:13
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Mert elvetted a kisfiát.

Ennyi, amíg "csak összejártok néha", addig nincs gond, az nem kapcsolat.

De ha már együtt éltek, na az komolyabb lépés, főleg, hogy még el is mentetek külföldre.

Nálam ugyanez volt, félévig egy betűt nem írtam apáméknak, sem a rokonoknak, érdekes, azóta észbe kaptak hogy szakadjanak le rólam :D

2018. aug. 10. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!