Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért vesznek 180 fokos...

Miért vesznek 180 fokos fordulatot az emberek? Megosztanád a történeted ha neked is van ilyen?

Figyelt kérdés

Szóval mostanában sokat morfondírozom azon, vajon mi lehetett az oka, hogy megszakadt a kapcsolat a középiskolás barátnőimmel...

Az ország három különböző pontjára kerültünk egyetemre de amikor lehetőség volt rá, találkoztunk, látogattuk egymást.

Aztán elsőként én hagytam el az országot, de amikor hazamentem mindig összeültünk.

Kb. 1 év múlva már nem jött válasz az egyikőjüktől facebookon. Aztan később az volt az indok, hogy nem volt ideje, kiköltöztek ők is.

De közben ők ketten ugyan úgy látogattál egymást.

Majd amikor én azt éreztem, hogy feladom...férjhez mentem, egy válasz nem jött a meghívásra, csak mikor megosztottuk facebookon a képeket kaptam likeot tőlük. Aztán megharagudtam (megertenem, hogy nincs idő/pénz kiutazni, de hogy se a meghívásra se a leveleimre nem válaszoltak rosszul esett).

Ekkor kitörőltem mindenkit facebookról és azóta csak azok vannak fenn akik érdeklődtek utánam (javarészt családtagok) max 40 fo...

És egyikőjük sem keresett azóta sem.

Mióta megszületett a kisfiam sokat eszmbe jut, afféle furcsa csajos középiskolás ígeret volt hogy de mi megmaradunk barátnőknek, ott leszünk mindig egymásnak.

A mai napig szeretnék ott lenni nekik. De bánt h ennyire nem érdekeltem őket.

Szeretném tudni hol/hogy s mint vannak.

Nektek van hasonló ismerősötök? Miért szakadt meg a kapcsolat?

2017. nov. 21. 11:21
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is sok általános és középiskolás barátnővel megszakadt a kapcsolat. De nekem nem fáj, és nem haragszom senkire sem. Ez ilyen. Megváltozik az életünk, másfelé megyünk.

Viszont lettek új barátok is. Egyik legjobb barátnőmet csak akkor ismertem meg, amikor már dolgoztam.

Szóval szerintem teljesen felesleges a régi dolgokon keseregni, meg visszasírni az iskolás barátokat.

Foglalkozz a mostani barátaiddal.

2017. nov. 21. 11:42
 2/2 A kérdező kommentje:

Nem kesergem. Megvan a sajat életem, csak elgondolkodtam.

Van egy bartnőm általános iskolából akivel joban vagyok meg van megegy akivel vevgi efy iskolaba jartunk aztan egyetemet is egyutt kezdtuk. Pedig veluk is cska facen beszelunk. Nem hiszem hogy ez a baj...

Elmerengtem ezen.

2017. nov. 21. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!