Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A párom már azon gondolkodik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom már azon gondolkodik, hogy öngyilkos lesz?

Figyelt kérdés

Együtt élek a barátommal!

Én költöztem hozzá,neki van egy nagy lakása amit örökölt a szüleitől.

A lényeg az,hogy én fizetek havi 40 ezret+ a kaja!

De nem is ez a fontos .

30 macskaja van amikor megkapja a fizeteset ő megy is az aldiba vásárolni macska kajákat semmi mast csak azt,ő sose vesz olyan ételt amit mi eszunk meg,azt mondta ő előtt mikor én nem voltam,ő csak kávén és cigin élt kaja nem nagyon! Ő ehez szokott!

Na vissza térve van az a 30 macska abbol 20 nőstény, most elett 2 macska. Most vannak 40 en :D es azon megy itthon a vita,hogy már nem tudja őket ettetni napi 3 dobozt ad nekik ami szerintem kevés ennyi macskának,van bent 1 macskaja az premium minosegi tapokat kap+ jutalom falatokat! Tegnap már sirt a barátom,hogy mi lesz igy? Nem tud venni macska kajat neki semmi mas nem legyeg,csak a macska igy atmentem en a kisboltba es vettem macska kajat-8000 . Az a baj ez nem az első eset,hogy én veszem a macska kaját! Nincs a macskakkal bajom!

Mondtam neki,hogy mi lenne ha ivartalanítaná a lanyokat? Azt mondta nem,az sok pénz! Mondom és akkor ha szülnek miert nem ajandekozza el oket? Áh az sem kitudja hova kerulnek!

Értékelem,hogy szereti a macskákat.. de kicsit agyamra megy már egész nap ezen jar a feje a macskakon! Mar tiszta depi!

Tegnap mondtam neki,hogy neked kell ennyi macska akkor viselje a sorsat.

Ez már beteges nem?

Inkabb ehen hal ő ..

2018. júl. 22. 18:57
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Igen énis a sok macskát sajnálom! Baratnom is mondta azt amit te,hogy siman bejelenthetik!

Én ezt mondtam is a barátomnak,hogy nem fél hogy bejelentik!

Azt mondta ez hülyeség azért mert vannak macskák! És nem tehet rola hogy szulnek :O mondom neki hát de.. én mar nem veszekszem vele!

Keress havi 140.000 ft ot abbol elmegy csomo penze a macska kajara.. hat ez van mondom

2018. júl. 22. 19:23
 12/20 A kérdező kommentje:
Ma nem vagyok otthon anyukameknal alszom! Holnap tudok roluk kepet csinalni nem igerem hogy 1 kupacba letudom oket fotozni,de megteszek mindent
2018. júl. 22. 19:25
 13/20 Bence_ ***** válasza:
100%

Párodnak valamilyen mentális problémája van.

A benti macska marad a többit meg Ne etesse. Szépen keresnek majd maguknak másik helyet, már most is kajálnak máshol, különben már éhen haltak volna.

2018. júl. 22. 20:29
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Atyaég... pedig ide tényleg ki kell hívni a hatóságokat, ez nem fenntartható. Az emberek is elkaphatnak ilyen mennyiségű macskáktól betegségeket...

29n

2018. júl. 22. 20:34
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Azon is gondolkodj egy, hogy 10-ből 9 ember nem hogy nem költözne egy ilyen emberhez, de nem is folytatna vele semmilyen intim viszonyt. Azok a macskák, amik az udvaron vannak, simán kijárnak a vakvilágba, azt szednek össze és visznek haza, amit csak tudnak és ezzel nem csak a többi macskát vagy benneteket, hanem azokat is veszélyeztetik és veszélyeztetitek, akikkel kapcsolatba kerültök. Már önmagában az is rendkívül veszélyes, hogy nincsenek megfelelően beoltva. Ha ez így kiderül, mert pl. valaki felnyom benneteket és hatósági eljárás indul, a legkisebb gondotok az lesz, hogy mi legyen a macskákkal, mert olyan büntetést kaptok, hogy garantáltan seggre ültök.

Vagy próbáld rávenni, hogy rendezze a macskákat vagy (bár nem szoktam ilyen drasztikus lenni) lépj tovább, mert egyrészt tutira valami baja van a fazonnak, másrészt ha büntetést kaptok, neked is fizetned kell majd.

2018. júl. 22. 20:42
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Azert utcacicaktol is ritkan kap az ember fertozest.. de teny, hogy ez igy nem fenntartható! Ennyi macskáról nem tud gondoskodni. Azonnal ivartalanítani kell a nőstény macsekokat legalább, és gazdit keresni annyi cicának amennyinek csak lehet. Én is javaslom valamelyik állatvédő szervezet felkeresését..
2018. júl. 22. 20:47
 17/20 anonim ***** válasza:
Huha, a párodhoz tényleg kell egy szakember. Az okát nem tudod ennek a nagy macskaimádatnak?
2018. júl. 22. 23:39
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Az a szomorú hogy nem jelentetted még be az állatvédőknek, mert amit csinál, az állatkínzás és törvényileg büntetendő.

Én feljelenteném aztán ott hagynám a francba. Szeretem a macskákat, nekem nem férne bele egy állatkínzó-szaporítóval együtt élni.

2018. júl. 23. 15:34
 19/20 A kérdező kommentje:
Igen enis erre gondoltam! Ma mondtam neki hogy mi lesz ha szulnek! Azt mondta erre áhh nem fognak már ezek szulni... mondom de h nem!
2018. júl. 23. 19:26
 20/20 anonim ***** válasza:

A barátod annyira hárít hogy lassan belebolondul. Kompenzáció, s nagy mennyiségnél a macskák oly vegyianyagot termelnek amire az agyban függőség alakul ki.

Nézz meg pár sorozatot mint a gyűjtögetők S fél fogod rajta szívni magad, hogy erőss légy. Volt aki már a saját házába macska hullákat tartott a sok szemét alatt s beteg kiscicákat amikről nem is tudott.

Nem fogod meggyőzni de más se ezen a világon. Ha szereted menjetek el valahova S kérj meg pár jó barátod hogy addig gyűjtsék össze az udvaron a macskákat, menhelyen a helyük ahol kivizsgálják őket, kapnak enni inni s kiderül hány beteg vagy vemhes.

Kétségbe fog esni, düh kitörés S ekkor kell majd az orvosi segítség.

2018. júl. 23. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!