Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom már azon gondolkodik, hogy öngyilkos lesz?
Együtt élek a barátommal!
Én költöztem hozzá,neki van egy nagy lakása amit örökölt a szüleitől.
A lényeg az,hogy én fizetek havi 40 ezret+ a kaja!
De nem is ez a fontos .
30 macskaja van amikor megkapja a fizeteset ő megy is az aldiba vásárolni macska kajákat semmi mast csak azt,ő sose vesz olyan ételt amit mi eszunk meg,azt mondta ő előtt mikor én nem voltam,ő csak kávén és cigin élt kaja nem nagyon! Ő ehez szokott!
Na vissza térve van az a 30 macska abbol 20 nőstény, most elett 2 macska. Most vannak 40 en :D es azon megy itthon a vita,hogy már nem tudja őket ettetni napi 3 dobozt ad nekik ami szerintem kevés ennyi macskának,van bent 1 macskaja az premium minosegi tapokat kap+ jutalom falatokat! Tegnap már sirt a barátom,hogy mi lesz igy? Nem tud venni macska kajat neki semmi mas nem legyeg,csak a macska igy atmentem en a kisboltba es vettem macska kajat-8000 . Az a baj ez nem az első eset,hogy én veszem a macska kaját! Nincs a macskakkal bajom!
Mondtam neki,hogy mi lenne ha ivartalanítaná a lanyokat? Azt mondta nem,az sok pénz! Mondom és akkor ha szülnek miert nem ajandekozza el oket? Áh az sem kitudja hova kerulnek!
Értékelem,hogy szereti a macskákat.. de kicsit agyamra megy már egész nap ezen jar a feje a macskakon! Mar tiszta depi!
Tegnap mondtam neki,hogy neked kell ennyi macska akkor viselje a sorsat.
Ez már beteges nem?
Inkabb ehen hal ő ..
Lakasban 30 macska?
A parod beteg.
En s labamat nem tennem be oda.
Én nagyon szeretem a macskákat, de ez... botrány! Nem ivartalaníttatta az első 1-2 macskát, most itt az eredmény. Sok pénz az ivartalanítás? Ha 40 macskát kell eltartania, az nem sok????
Ne haragudj, én a kedves párodat elküldeném egy kivizsgálásra... nem csak a macskák, hanem az öngyilkossági gondolatai miatt mindenképpen. Szerintem nem egy diagnózist fog kapni...
Még egy gondolat a végére: esetleg jó ötlet lehet egy állatmenhely alapítása, ehhez segítséget is kérhettek civilektől, hátha.
Amúgy nagyon remélem, hogy nem igaz a kérdés.
Ivartalanitattni kene pedig az osszes nostenyt..
Szerencsetlen allatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!