Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A párom már azon gondolkodik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom már azon gondolkodik, hogy öngyilkos lesz?

Figyelt kérdés

Együtt élek a barátommal!

Én költöztem hozzá,neki van egy nagy lakása amit örökölt a szüleitől.

A lényeg az,hogy én fizetek havi 40 ezret+ a kaja!

De nem is ez a fontos .

30 macskaja van amikor megkapja a fizeteset ő megy is az aldiba vásárolni macska kajákat semmi mast csak azt,ő sose vesz olyan ételt amit mi eszunk meg,azt mondta ő előtt mikor én nem voltam,ő csak kávén és cigin élt kaja nem nagyon! Ő ehez szokott!

Na vissza térve van az a 30 macska abbol 20 nőstény, most elett 2 macska. Most vannak 40 en :D es azon megy itthon a vita,hogy már nem tudja őket ettetni napi 3 dobozt ad nekik ami szerintem kevés ennyi macskának,van bent 1 macskaja az premium minosegi tapokat kap+ jutalom falatokat! Tegnap már sirt a barátom,hogy mi lesz igy? Nem tud venni macska kajat neki semmi mas nem legyeg,csak a macska igy atmentem en a kisboltba es vettem macska kajat-8000 . Az a baj ez nem az első eset,hogy én veszem a macska kaját! Nincs a macskakkal bajom!

Mondtam neki,hogy mi lenne ha ivartalanítaná a lanyokat? Azt mondta nem,az sok pénz! Mondom és akkor ha szülnek miert nem ajandekozza el oket? Áh az sem kitudja hova kerulnek!

Értékelem,hogy szereti a macskákat.. de kicsit agyamra megy már egész nap ezen jar a feje a macskakon! Mar tiszta depi!

Tegnap mondtam neki,hogy neked kell ennyi macska akkor viselje a sorsat.

Ez már beteges nem?

Inkabb ehen hal ő ..

2018. júl. 22. 18:57
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
66%
Beteges? Ugyan. Minden normális férfi 40 macskával együtt éli az életét úgy, hogy ő már nem is eszik és tiszta idegroncs.
2018. júl. 22. 19:03
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Lakasban 30 macska?

A parod beteg.

En s labamat nem tennem be oda.

2018. júl. 22. 19:06
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon szeretem a macskákat, de ez... botrány! Nem ivartalaníttatta az első 1-2 macskát, most itt az eredmény. Sok pénz az ivartalanítás? Ha 40 macskát kell eltartania, az nem sok????

Ne haragudj, én a kedves párodat elküldeném egy kivizsgálásra... nem csak a macskák, hanem az öngyilkossági gondolatai miatt mindenképpen. Szerintem nem egy diagnózist fog kapni...

Még egy gondolat a végére: esetleg jó ötlet lehet egy állatmenhely alapítása, ehhez segítséget is kérhettek civilektől, hátha.

Amúgy nagyon remélem, hogy nem igaz a kérdés.

2018. júl. 22. 19:07
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon durva, tudja a barátod hogy ez a sok macska 2 év múlva mennyi lesz ha most nem ivartalanítjátok? Akár a triplája is, sőt.... valamint "ki tudja hova kerülnek" lehet sokkal jobb helyre, mert 3 konzerv nagyon kevés, aztán gondolom állatorvos se nagyon járt arra egy ideje.... így csak mindenki szenvedni fog, a macskak is, te is, a barátod is. Kérjetek állatmentők segítségét vagy nem tudom. A barátodnak meg elkéne egy pszichologus mert ez már rég túl van a normális eseten...
2018. júl. 22. 19:11
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Hívd az állatmentőket, hogy vegyék el mind a 40 vagy akárhány macskát. A barátodnak fogalma sincs a felelős állattartásról! A felelős macskatartás ott kezdődik, hogy van elég pénzem macskaeledelre, rendszeres oltásokra, féreghajtásra, ÉS fel vagyok készülve arra is, hogy bármikor állatorvoshoz vigyem a macskát. Ott folytatódik, hogy van napi minimum fél órám, hogy minőségi időt töltsek a macskával. Ez 40 macskával számolva napi 20 óra. LEHETETLEN! Minimum, hogy ivartalaníttatom az állatot. Nem csak a nem kívánt szaporulat miatt, hanem a macskák között terjedő betegségek (pl.macska AIDS) megelőzése végett. A kandúrok szó szerint vakegér módjára rohannak a tüzelő nőstényhez, verekszenek egymással. A nőstényeket meg kikészíti a sok ellés. Ha nem tudom ezeket az alap dolgokat megengedni magamnak, nem tartok macskát (se). Szomorú, de így működik.
2018. júl. 22. 19:11
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Ivartalanitattni kene pedig az osszes nostenyt..

Szerencsetlen allatok.

2018. júl. 22. 19:13
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Arrol nem is beszelve, hogy ezek rokonok, milyen genetikai ferto lehet ott?
2018. júl. 22. 19:15
 8/20 A kérdező kommentje:
Sziasztok! De sajnos igaz a kérdés,énis ezt mondtam miért nem viszi el őket? Azt mondta ezek makk egészségesek semmi bajuk.. Orvos még nem látta őket! Van 1 macska akit imád szeret fiu az az 1 macska van ivartalanitva ,mert az a lakásba van a többi 30 kint az udvaron! Igen énis kiváncsi lennék,hogy mennyit ellhet egy macska foleg ha van 20 nőstény :D na mind1 én már nem tudok vele sajnos mit kezdeni:(
2018. júl. 22. 19:18
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Én imádom a macskákat, de ez a helyzet fent tarthatatlan. Nem a párod miatt mondom, ő nem érdekel hogy ennyire hülye és felelőtlen, hanem a cicák miatt. Csoda, hogy nem lettetek még bejelentve! Szerintem kérd egy állatmentő szervezet segítségét. Illetve ha máshogy nem, akkor te vidd el a lányokat ivartalanítani, de a fiúkat is ki kellene de ennyi macskánál ez tényleg kész vagyon... :(
2018. júl. 22. 19:19
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha igaz, rakj fel kepet a macskakarol!
2018. júl. 22. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!