Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fékcsíkos alsónadrág gyakori a pasitoknák, amit nektek kell kimosni kézzel?
Nagyon gyakran feljön itt a gyk-n a pasik ** (fékcsíkos) alsónadrágjának mosása. Ennyire gyakori lenne ez?
Mosógép egyébként nem szokott lenni, hogy ne kézzel kelljen mosni?
Hát én nem tudom...
Velem az elmúlt kb 27 évben egyetlen egyszer fordult elő, kb 4 hónapja, hogy vonalkódos lett.
De az már inkább QR kód lett... ;-)
Akartam fingani egy nagyot, de sajnos sok szörpöt ittam előtte fél órával és a rotyogás nyomtatásba ment át váratlanul... :(
Azonnal levettem a gatyát és kimostam nagyjából kézzel, aztán meg ment egyből a mosógépbe.
Égés lett volna úgy nő kezébe adni még ha lenne is... nemhogy mivel épp nincs... :O
#11 ! 😂😂😂 a könnyem folyik a dumádtól 😂😂😂
Viszont igen,van féknyomos alsónadrág. Azt biza be kell áztatni és bármennyire undi,kézzel jól átdörzsölni,utána mehet a mosogépbe. Nekem fullos,új mosógépem van,de a féknyomot ha csak ő mossa,nem szedi ki. Mondjuk pl.ha nem lenne fél óránként a nagy fing kierőszakolva ,akkor lehet nem lenne féknyom. Érdekes,én tangát hordok,de még az sem kakis. Tudok feneket törölni rendesen,meg ugye van nedves toalett papír is.És nem fingok non-stop,nem nyomom erőltetem,hogy "Jézusom,20 perce nem fingottam,lehet van valami bajom" 😀😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!