Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nyugaton egyre több interracia...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyugaton egyre több interracial párkapcsolat alakul ki. Nektek bejönnek a más bőrszínűek?

Figyelt kérdés
Nekem igen, főleg a latinák, és a roma lányok. Sok szép van köztük.

2018. júl. 18. 12:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
45%
#10 Rosszat akarsz a gyerekednek? Ebben a világban sokkal jobban jársz fehérként, mintha bármilyen más rasszba tartoznál. Gondolom még nem láttál/tapasztaltál eleget a világból, hogy ezt így gondold.
2018. júl. 18. 13:33
 12/19 anonim ***** válasza:
17%
Sosem bírtam a latin csajokat, és igazából nem kívánnék semmilyen más rasszból származó csajjal kapcsolatot. Mondjuk egy párductestű csokilányt megdöngetnék, de max. ennyi.
2018. júl. 18. 14:12
 13/19 anonim ***** válasza:
Nekem nem, de egyáltalán nem érdekel, hogy más mit csinál.
2018. júl. 18. 14:37
 14/19 anonim ***** válasza:

A fekete és az ázsiai férfiak nagyon nem az eseteim, egyszerűen nem látok bennük semmi vonzót. Ráadásul nem szeretnék párkapcsolatot ennyire más kultúrájú emberrel, ezért a közel-keletiek is kizárva.

Egyébként nyugaton tényleg nem ritka az ilyen. Két velem korú lányismerősöm ment ki nyugatra, és mindkettőnek egyből lett párja és mindkettőnek fekete.

2018. júl. 18. 15:01
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

nekem abszolút nem. a fehér, európai férfiak tetszenek, de inkább a délies beütésűek (szóval a skandik nem annyira).

37N

2018. júl. 18. 15:11
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem, kizárólag a fehér bőrű férfiak jönnek be.

Leginkább az északi típusúak.

2018. júl. 18. 15:25
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se jönnek be se a négerek, se a keletiek. Valahogy annyira más világnak tartom. Nem tartom magam rasszistának, de nekem a fehér bőrű pasik jönnek be.
2018. júl. 18. 15:46
 18/19 anonim ***** válasza:

Általában a fehér bőrszín jön be férfin, de láttam már olyan nem fehér bőrűt is, aki tetszett, bár az ritka, és általában "kevert", tehát van benne európai vér is.

Női szemmel amúgy sokkal több nem fehér nő tetszik, mint amennyi férfi.

2018. júl. 18. 16:18
 19/19 anonim ***** válasza:
60%
Kicsit sem jönnek be. Nekem a közép-európai fiúk tetszenek a legjobban. Fehér bőr és a legátlagosabb barna haj a zsánerem.
2018. júl. 18. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!