Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nyugaton egyre több interracia...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyugaton egyre több interracial párkapcsolat alakul ki. Nektek bejönnek a más bőrszínűek?

Figyelt kérdés
Nekem igen, főleg a latinák, és a roma lányok. Sok szép van köztük.

2018. júl. 18. 12:48
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Valahogy nekem ők mindig jobban bejöttek mint a fehér lányok, pedig én is fehér vagyok.
2018. júl. 18. 12:49
 2/19 anonim ***** válasza:
21%
Nem rosszak a néger csajok sem, de párkapcsolatra nem kéne.
2018. júl. 18. 12:49
 3/19 A kérdező kommentje:
A négerek közt is vannak szépek amúgy. :)
2018. júl. 18. 12:50
 4/19 anonim ***** válasza:
49%
Volt szaudi, perzsa, marokkói párom, a mostani barátom speciel török, szóval nyilván bejönnek. Megvan bennük az a fajta dominancia és férfiasság, ami a legtöbb itthoni pasiban már atomjaiban sem található. Akinek nem inge, persze ne vegye magára, lehet, hogy csak én voltam szerencsétlen. Na most aztán el leszek mondva minden hazaárulónak :D
2018. júl. 18. 12:52
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem igazán jönnek be látványosan más rasszba tartozók, egyszerűen a vonásaik nem tetszenek (kivéve pár japánt), amúgy nem vagyok rasszista, szóval bajom nincs velük, de nem tudnám őket vonzónak látni.

Az ideálom helyből a szőkésbarna haj, ez meg csak az európai "típusnál" gyakori. :D

2018. júl. 18. 12:57
 6/19 anonim ***** válasza:
48%
Nekem tetszenek például az iráni pasik(fekete haj, barna szem, de világos bőr), viszont a feketék, latinok egyáltalán nem. És családot csak világos hajú, kék szemű pasival alapítanék, mert szeretném ezt továbbvinni. Főleg itt Angliában érezhető, hogy aki ilyen adottságokkal rendelkezik, az nem egy bevándorolt mosogató, hanem “übermensch”, és akármennyire is nyomatják az egyenjogúság maszlagot, nagyon is érezhető itt, hogy előnyben vagy társadalmilag a világos színkombókkal.
2018. júl. 18. 12:59
 7/19 anonim ***** válasza:
34%

A feminácik is azért támogatják a muszlim bevándorlást, mert be nem vallottan olyan férfiakra vágynak, akik nem hódolnak be a nőknek.

Amúgy nem, maradok a fehéreknél, köszi

2018. júl. 18. 13:03
 8/19 anonim ***** válasza:
Nekem a bennszülött lányok teccenek.
2018. júl. 18. 13:16
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, kit nevezel feminácinak, de én feminista vagyok, és kifejezetten ellenzem a bevándorlást. Amúgy nyilván mindenki azzal jön össze, akivel akar, viszont nálam pl. kizáró ok a fekete haj, úgyhogy... lásd, mint az egyik fenti hozzászóló.
2018. júl. 18. 13:18
 10/19 A kérdező kommentje:
Én meg kimondottan nem szeretnék fehér gyereket, de hát nem vagyunk egyformák.
2018. júl. 18. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!