Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok összeköltözést a házasságig, de legalább az eljegyzésig. Van még valaki így?
off: Ezt nem értem..lehet, hogy nem ebben mérik a kapcsolat komolyságát, hisz valaki összeköltözhet úgy is a pasival/nővel, hogy 1 hónapja vannak együtt. Az még valóban nem mondható komolynak, pláne, ha előtte nem ismerték egymást évekig pl. Én a párommal fél évet vártam az összeköltözéssel, hogy kiderüljön, akar-e jövőt velem, vagy csak szórakozik, és szex kell neki. Eléggé meggyőzött, amikor átmentem hozzá, elmentünk moziba, beültünk kajálni stb, utána lefeküdtünk. 2 óra múlva pityeregve könyörgött, hogy maradjak itt éjszakára, majd reggel hazavisz munka előtt átöltözni meg lezuhanyozni, de nem akar egyedül aludni. Persze, minden hétvégén ott aludtam, de nem volt az igazi így, hogy hétköznap, ha volt erőm meló után, akkor átmentem, ha nem, akkor nem.
Összecuccolás után 2 évvel összeházasodtunk, jelenleg az első babócánkat várom.
Kedves kérdező!
Nem mindegy, hogy mit gondolnak mások? Elhiszem, hogy nem akarsz zsákbamacskát venni, de szerintem egy eljegyzés semmire nem garancia. És itt nem arra célzok, hogy megkéri a kezed, de nem is akar semmit, ugyanis egy korban hozzád illő férfi nem járatná le így magát, szerintem. Inkább abban legyél biztos, hogy komolyak a szándékai. De, ha te ragaszkodsz az eljegyzéshez, hajrá! Ha a jövendőbelinek is felvázolod ezt, alaposan kifejtve a miérteket, és belemegy, akkor már ebből is biztos lehetsz, hogy tényleg szeret :) (Szerintem maga az ötlet felvázolása is egy elég jó teszt, mert, ha szeret, elfogadja, ha nem, akkor lelép 1 hónapon belül) Szabad kérdeznem, hogy egyébként van párod/jelölted? :)
A vergődés marhàra nem ott kezdődik , hogy valaki hàzassàgban akar élni azzal az emberrel aki mellett megàllapodik. Ez egy teljesen természetes vàgy, és semmi baj nincs vele. Bizonyos férfiaknak is lehet ugyanolyan fontos. Pl amelyik bízik a sajàt emberismeretében, vàlasztâsàban, és akar hivatalos kapcsolatot. ( azokról beszélek akik komolyan veszik az egészet, nem a kamuesküt kötött majd félrejàrkàló emberekről)
A vergődés akkor kezdődik amikor a csajok évekig a nagy semmire vàrnak ( hogy a pasi akivel együtt vannak/ együtt élnek) megkérje őket, feleségül vegye őket , és itt sirànkoznak gyakorin/ ki akarjàk zsarolni, hisztizni a dolgot.
De tudod ez sem lenne, ha a pasik akik ezt teszik képesek lennének őszintèk lenni, hogy nem akarnak törvényes elkötelezettséget, hogy könnyebb legyen megszabadulni...inkàbb, csak úgy összedobnàk a szennyest max , de felelősséget nem akarnak vàllalni a kapcsolatért.. Bàr tény az is, hogy évekig csak a buta nőket lehet hitegetni azzal, hogy majd elveszi...
Nincs párom.
Sose mondtam olyat, hogy a következővel mindjárt esküvőt akarok. Azt mondtam, hogy nem szeretnék együttélést addig, amíg nem válik biztossá, hogy együtt tervezzük leélni az életünket. Sosem zsarolnám ki a lánykérést, ha valaki nem akar házasságot, nem erőltetem rá, viszont akkor nincs keresnivalónk egymás mellett. Tudom, házasság után is elhagyhat, de a házasságkötési szándék akkor is jelzi az illető, valamint a kapcsolat komolyságát.
"remélem szex sincs addig :)
vicces"
Nincs sok közöd hozzá... Meg nem is igazán értem, hogy ennek mi köze az együttéléshez és a kérdés eredeti értelméhez. Kérlek világosíts már fel, mert valami olyan fantasztikus tudás birtokában lehetsz, amihez én nem érhetek fel egyelőre... :D
37.
Senki nem àllította, hogy heti 2 randis kapcsolattal meg lehet egymàst ismerni, úgy 4-5 év alatt se lehet, de konkrét együttélés sem a feltétele ennek. Egyik kapcsolat nem olyan mint a màsik, vannak különbségek. Mint pl az együtt töltött minősègi idö. Ha ez több mint a heti 2-3 randi, simàn megismerhetsz valakit. Írtam, hogy mi màr jegyesek voltunk mikor összeköltöztünk, nem volt kérdés, hogy működni fog- e. 6 hónapra rà, össze is hàzasodtunk. Eleve intenzívebb volt a kapcsolatunk első éve . Sokkal többet voltunk együtt mint egy àtlag pàr. Heti 4-5 nap folyamatosan. A kérdező sem egy idegennel akar összecuccolni, vagy olyannal akivel kilàtàsa sincs, hova tart a kapcsolat. Èn megértem. Nem akar úgy összeköltözni, hogy a pasiban a szàndék sincs meg semmire : gyakorlatilag az van hogy kipróbàllak megfelelsz- e, és ha igen, esetleg ( mint valami jutalomfalat ha jó kislàny lesz) elveszi. Ha valakiben eleve nem vagy biztos, minek bútorozol vele össze? Azért hogy akivel majd élsz, csak egyik legyen az élettàrsaid közül mert 2-3- x évente vàltogatod? Ezek se komoly kapcsolatok így. Aztàn csak úgy jàrna mint azok akik gyakorin sírnak, hogy x év utàn sincsenek még megkérve sem mert a pasi belekényelmesedett a kapcsolatba ès mivel màr úgyis együtt élnek jólvanazúgy elven nem lépnek mert a konkrét felelősségvàllalàs a kapcsolatért màr büdös. Ez pl a csajoknak kéne hogy feltűnjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!