Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nem akarok összeköltözést a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok összeköltözést a házasságig, de legalább az eljegyzésig. Van még valaki így?

Figyelt kérdés
Sokan kockázatosnak tartják így belemenni egy házasságba, de szerintem nem ezen múlik. Kíváncsi vagyok, van-e itt még olyan, aki ugyanígy gondolkodik. Tapasztalatok is jöhetnek.

2018. júl. 16. 22:19
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
21%

"Mi összeköltöztünk, fél év után eljegyzés, másfél év múlva esküvő."

Rendben, gratulálok.

Én viszont máshogy gondolom.

2018. júl. 17. 10:28
 22/40 anonim ***** válasza:
82%

Mennyivel jobb, hogy eljegyez, csakhogy összeköltözz vele, de nem akar elvenni?

Meg egy 30as pasi nem szórakozik már az eljegyzéssel, hogy majd aztán kiderül, milyen az együttélés, max a hitgyűlés okoskák.

2018. júl. 17. 10:30
 23/40 anonim ***** válasza:
0%

"Mennyivel jobb, hogy eljegyez, csakhogy összeköltözz vele, de nem akar elvenni?"

Biztos van, ahol így lett. Mi nem esünk bele ebbe a hibába, mert a házasságkötésig nem tervezünk összeköltözni. Az eljegyzés meg csak egy formalitás, igazából megbeszéljük, hogy mikor szeretnénk összeházasodni. Közös döntés az eljegyzés is és az is, hogy majd csak a házasság után költözünk össze.

2018. júl. 17. 11:01
 24/40 anonim ***** válasza:
84%

remélem szex sincs addig :)

vicces

2018. júl. 17. 11:12
 25/40 anonim ***** válasza:
100%

Én egy másik 73%-os vagyok, csak mondom.

Azt nem értem ezzel az egész kérdéssel kapcsolatban, hogy miben különbözik a házasság előtti és utáni együttélés a kérdező és a támogatói szerint.

Mert szerintem abban, hogy ha házasság után jönnek rá emberek, hogy nem képesek együtt élni, az nagyobb csalódás és sokkal nehezebb kikeveredni belőle, mint egy sima kapcsolatból.

2018. júl. 17. 11:36
 26/40 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, de butuska vagy, saját magad válaszoltad meg a kérdésedet. Egyszer már összeköltöztél valakivel és nem volt jó, miért is? Mert nem voltak közös céljaitok, nem haladt semerre a dolog. Hát ez így tényleg nem jó. De ha valakivel össze akartok házasodni, közösek a célok, nem az volna a normális, hogy összeköltöztök, mintegy bizonyítandó, hogy minden okés, és utána esküvő?

Mert ha vele sem megy, akkor mi lesz? Válás. Nem valami szívmelengető.

Ez nekem egy kicsit úgy hangzik, mintha összeférhetetlen lennél és azt akarod, hogy ezek ne derüljenek ki a házasságig (hülye szokások, túlzott tisztaságmánia vagy éppen trehányság stb) mert így senki sem venne el. Ha mégsem, akkor szimplán buta vagy, ha egy céltalan együttélést összehasonlítasz egy eljegyzés utánival-feltéve hogy nem kamu eljegyzés hanem valódi szándék mindkét fél részéről.

2018. júl. 17. 12:02
 27/40 anonim ***** válasza:
100%

Nem értelek kérdező. Ha éltél màr valakivel és nem működött, azt hiszed a következő majd csak azért fog menni mert hàzasok lesztek? Hidd el, ha szar veled élni, ugyanúgy elhagyhat esküvő utàn is. Azt hiszem valami 1 hètig érvényteleníthető is, vàlni se kell. ( anyósom említette a lànya férjének mikor összehàzasodtak:) De nem 100% hogy így van.

Az az érzésem hogy te a hàzassàgot valami biztosítéknak hiszed, hogy akkor majd nem hagy el, nem mehettek szèt, de ez nincs így. Rosszul àllsz hozzà, és csúnya pofàraesés lesz. De a te dolgod.. A garancia a pàrvàlasztàsban, egymàs megismerésében van. ( ami nem feltétele az összeköltözésnek, de nem is kell mindenàron elkerülni azt mert minek) Hogy olyat vàlassz akivel azon felül hogy szeretitek egymàst, passzoltok is a lehető legjobban. Ehhez mondjuk önismeret is kell, hogy hatàrozottan tudd kit, mit akarsz, miben vagy kompromisszumkész miből nem tudsz engedni stb stb

2018. júl. 17. 12:10
 28/40 anonim ***** válasza:
85%
szerintem házasság után is lakjatok külön - az a tuti :D
2018. júl. 17. 12:13
 29/40 anonim ***** válasza:
100%

22.

Ha összeköltöztök de nem akar elvenni ? Egy épeszű nőnek ez feltűnik:) és nem fog évekig vàrni. Ennyi.

2018. júl. 17. 12:16
 30/40 anonim ***** válasza:
100%

Mit kell ennyire vergődni a házasságra?

Nem garancia, hogy akkor sose hagy el, csak pár elmeroggyant nő hiszi, hogy akkor kifogta a pasit örökre.

2018. júl. 17. 12:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!