Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok összeköltözést a házasságig, de legalább az eljegyzésig. Van még valaki így?
Gyakorlatilag oroszrulett. :D
Szerintem jobban megéri papír és kötöttség nélkül eltölteni együtt 1-2 évet, rájönni, hogy 7/24-ben, a hétköznapi gondok között is kitartotok-e egymás mellett, vagy 1,5 hónap után egymás után vágjátok a nagykést.
29 évesen én már nem "kötöttség nélküliségre" vágyom.
Nem akarok elkapkodni semmit, meg nem mennék hozzá vkihez 3 hónap után, nem erről van szó. Kell idő a másik megismerésére.
Na és hogyan akarod megismerni, ha nem költözöl össze vele?
Az 1. feleségem szülei is ellenezték a házasság előtti összeköltözést, hiába szerettem volna.
Esküvő előtt 2 évig jártunk, utána mèg 1 évet sem voltunk házasok, és szépel elváltunk.
A 2.-nál 7 év eggyüttélés után vettem el, 5 éve vagyunk házasok.
Ne cseszd el!
Édesanyám mondta mindig, hogy lakva ismerszik az ember. Hidd el, tényleg így van. Én 2 éve voltam együtt a párommal, mire összebútoroztunk. Szépen-lassan olyanok lettünk, mint két barát. Először csak a jóéjtpuszi maradt el, utána a szex. Majd jött a többi...veszekedés, kiabálás, stb...
Te tudod, és ha te ezt akarod, abba nem szólhat bele senki. De én azt mondom, hogy legalább egy rövid ideig élj együtt vele. Sok olyan szokása lehet az embernek, ami kinyírhat egy kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!