Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogos a ferjem haragja felem, az egyuttlet kihagyasai miatt?
Van egy gyermekunk 4 eves velunk alszik. Eddig ugy oldottuk meg az egyuttletet, hogy egy masik szobaba mentunk mig o aludt ejszaka. De! Most vannak nalluk rokonok mar masfel honapja ezido alatt ketszer voltunk egyutt, mivel nem tudunk masik helysegbe menni mivel azok foglaltak.
Sajat lakasunk van egy idore fogadtuk be oket(par homapra) mig a hazuk kesz nem lesz, itt oldjak meg a lakhatast.
23 evesek vagyunk mindketten
Szeretjuk egymast,vannak gondok de melyik hazassagba nincsenek.
O probalkozik, en visszautasitom, mert nem szeretnem, ha meghallana valaki eleg ciki lenne.
O neheztel ezert,azt mondja nem szeretem szerinte mar
És attól, hogy szülők lettetek a vágyatoknak nem szabadna elmúlnia, és a gyereket nem helyezhetnétek ennyire előre.
Az együtt alvás fogjuk rá elmegy 1-2 évig de négy év az rengeteg idő, és a kicsivel is kiszúrtok, mert nem tanul meg egyedül aludni, egyedül létezni, hanem ha átkerül pár év múlva, félni fog, de mint a franc, és olyan hisztiket fog levágni, hogy csak lestek - tudom, mostohaöcsém 9! évesen lett átszoktatva... hagyjuk azokat az éjszakákat inkább. :(
Más: a szex FONTOS, és attól, mert ott vannak a rokonok, NEM szabad, hogy megszűnjön.
nálnuk is vannak vendégek, olyankor kimegyünk a fürdőbe és letolunk ott egy gyors menetet "zuhanyzás" címén.
Teljesen jogos. Én mondjuk azt is csodálom,hogy a férjed jol viseli azt,hogy a gyerek kitúrta a hitvesi ágyatokból.
Bár kíváncsi lennék mennyi nálatok a normális.
Szerintem nem olysn nagy gond, hogy egy kis ideig ilyen kevés a szex. A szerelem nem a szexről szól. Én 22 éves vagyok, párom 24. Nincs gyermekünk, de mi ígyis kb 5 naponta szeretkezünk. Igazából ez attól függ, hogy mielőtt odaköltöztek a rokonok milyen rendszerességgel voltatok együtt.
Amúgy ne hallgass azokra, akik azt mondják a párodnak kellene az elsőnek lenni és nem a gyereknek. Én nagyon tisztelem anyukámat, amiért én és a testvéreim voltunk a mindenei! Ezzel ellenben rengeteg barátom (köztük a párom is) neheztel egy kicsit az anyjára, mivel ők mindig csak másodikak voltak, és apuka volt az első.
Szerinrem nem vagyunk mind ugyanolyanok, és ez jó így. De ha a férjed több szeretkezésre vágyik, próbàld kicsit megadni magad, hogy neki is jó legyen, hisz tudod milyenek a férfiak. Puszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!