Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek jogos a ferjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogos a ferjem haragja felem, az egyuttlet kihagyasai miatt?

Figyelt kérdés

Van egy gyermekunk 4 eves velunk alszik. Eddig ugy oldottuk meg az egyuttletet, hogy egy masik szobaba mentunk mig o aludt ejszaka. De! Most vannak nalluk rokonok mar masfel honapja ezido alatt ketszer voltunk egyutt, mivel nem tudunk masik helysegbe menni mivel azok foglaltak.

Sajat lakasunk van egy idore fogadtuk be oket(par homapra) mig a hazuk kesz nem lesz, itt oldjak meg a lakhatast.

23 evesek vagyunk mindketten

Szeretjuk egymast,vannak gondok de melyik hazassagba nincsenek.

O probalkozik, en visszautasitom, mert nem szeretnem, ha meghallana valaki eleg ciki lenne.

O neheztel ezert,azt mondja nem szeretem szerinte mar

2018. júl. 16. 11:12
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
74%

"Poronty (főnév): Kiskorú személy, aki szülei közvetlen leszármazottja; gyerek."

Förtelem, hogy merészeltem gyereknek nevezni a gyereked! Megyek és elszégyellem magam!

2018. júl. 16. 14:41
 22/35 A kérdező kommentje:

Olyanok a hozzatok hasonlo valaszadok, mint a birkak. Egy valaki keres "fogni" valot aztan mindenki megy utanna es azt szajkozza. Mindig ez megy itt :D

Hahooo nem azt kerdeztem meg, hogy velem aludhat e a gyerekem! :D azt had dontsem mar el en nem. Nem ez volt a kerdes kerem szepen!:) es ezzel le is zartama temat mert meg jon vagy 15 okoskodo tyuk, aki koveti a tobbi "megkovezot". Hihetetlen milyen emberek vannak. Mindig mindenkibe ismeretlenul is a hibat keresni.

2018. júl. 16. 14:46
 23/35 anonim ***** válasza:
70%
Benned nem kellett sokáig keresni. :)
2018. júl. 16. 14:50
 24/35 A kérdező kommentje:
Orulok neki ;) legalabb tortent valami erdekes is veled ;D
2018. júl. 16. 14:52
 25/35 anonim ***** válasza:
93%

Tényleg érdekes volt látni, hogy egy életerőtől duzzadó 23 éves nőn mennyire úrrá tudnak lenni az anyai indulatok és milyen elszántan gyártja a kifogásokat, hogy ne kelljen együtt lennie a férjével. Ritkán látok ilyet és ilyenkor egy kicsit megértem a férfiakat, hogy miért ódzkodnak a családosditól.

Magadnak segítenél, ha a gyerek fekhelye témát elengednéd és azokra a válaszokra koncentráltál, amik a házasságodról szólnak és a jelenlegi viselkedésed lehetséges következményeiről.

2018. júl. 16. 14:58
 26/35 anonim ***** válasza:
89%
Kedves kérdező, persze, a kérdés arról szólt, hogy jogosan haragszik-e rád a férjed. Kiderült: igen. De ez nem csak a rokonok miatt lehet. Eléggé háttérbe szorul ő mint férfi, mivel azzal, hogy apa lett a férfi igényei nem szűntek meg. Elveszed tőle azt, amibe beleszeretett. Nem ez volt számodra a kérdéses probléma, pedig ez is egy hatalmas gond. A közös gyerek a kapcsolatotok, a szerelmetek beteljesülésének gyümölcse kellett volna hogy legyen, nem pedig a betetőzése. Én írtam elsore, hogy gond, hogy a gyerek veletek alszik, szóval nem megyek senki után, de hidd el ez előbb utóbb nagyon nagy konfliktusokat fog okozni, amiket ott és akkor már nem fogsz tudni megoldani.
2018. júl. 16. 15:00
 27/35 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén szólva én sem értem, miért nem tudjátok ezt megoldani.. Azért ahhoz fiatalok vagytok, hogy ilyen lazán vállat vonj néhány hónap (!) szexmentességre. Mintha neked ez semmit nem jelentene. Megértem a férjed kiakadását. Fürdőszoba? Erdő? Elhagyatott vízpart? Ismerős lakása? Öltöző? Bármi egyéb ötlet? :D És én is így érezném magam férjed helyében, ha a párom rendszeresen elutasítana ilyen hülye kifogással.

Amúgy off, de a poronty egyáltalán nem szitokszó. Aranyos kifejezés a kisgyerekre, én is használom, rám is használták, szerintem semmi rossz nincs benne.

2018. júl. 16. 15:06
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, a kérdésedhez ez is hozzátartozik, akár tetszik neked, akár nem.

A párod elhanyagolva érzi magát, és teljesen jogosan. Egy ágynyi privát szférátok sincs, és még éjszaka se tudtok kettesben lenni. Ez már önmagában elég rossz, a mostani helyzet csak a jéghegy csúcsa - gondolj bele, ha alapból nincs semmi probléma, akkor egy "pár hónapos" nehezebb időszakot ki lehet bírni. Nálatok viszont az a helyzet, hogy a "pár hónap" leteltével is ugyanúgy egy kalap semmi lesz a kapcsolatotok, ami ellen ráadásul nem is nagyon akarsz tenni.

A férjed elvesztette a párját lényegében, már csak a gyereke anyja él vele.

Igen, jogosan neheztel.

2018. júl. 16. 15:14
 29/35 A kérdező kommentje:
Koszonom az ertelmes valaszokat! Sokat segitett hogy mashogy lassam a dolgokat
2018. júl. 16. 15:23
 30/35 anonim ***** válasza:
76%

1. 4 éves gyereknek NEM a hitvesi! ágyban a helye, hanem külön szobában

2. ne aggódj, hamarosan nem kell a szex miatt szégyenkezned mások előtt (vicc), mert a férjed kirúg a fenébe

3. nő vagyok, de ha a párom/férjem 1,5 hónapja (te jó isten!) nem lenne hajlandó szeretkezni velem elgondolkodnék, hogy mit is akarunk mi egymástól - igen, a szex nem minden, de nagyon fontos építőeleme egy kapcsolatnak

2018. júl. 16. 15:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!