Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogos a ferjem haragja felem, az egyuttlet kihagyasai miatt?
Van egy gyermekunk 4 eves velunk alszik. Eddig ugy oldottuk meg az egyuttletet, hogy egy masik szobaba mentunk mig o aludt ejszaka. De! Most vannak nalluk rokonok mar masfel honapja ezido alatt ketszer voltunk egyutt, mivel nem tudunk masik helysegbe menni mivel azok foglaltak.
Sajat lakasunk van egy idore fogadtuk be oket(par homapra) mig a hazuk kesz nem lesz, itt oldjak meg a lakhatast.
23 evesek vagyunk mindketten
Szeretjuk egymast,vannak gondok de melyik hazassagba nincsenek.
O probalkozik, en visszautasitom, mert nem szeretnem, ha meghallana valaki eleg ciki lenne.
O neheztel ezert,azt mondja nem szeretem szerinte mar
#3-as vagyok.
Nem akarok belemenni, de ha a te rokonaidról van szó, akkor ez a befogadád inkább volt a részéről tolerancia, míg a te részedről kötelességszerű döntés. Valamilyen szinten meg lehet érteni téged is, hiszen az ember a rokonai füle hallatára még kevésbé akarna szexelni, a férjednek ilyen szempontból könnyebb, hiszen nem az ő rokonairól van szó, meg amúgy minket hogy ki hall, nem feltétlen szokott zavarni. DE! Ettől még teljesen jogos a férjed kiakadása. Egy kis fantáziával simán megoldható lenne az együttlét. Megkéred a rokonaidat, hogy egy nap aludjanak egy panzióban, vagy vigyék el a gyereket moziba, vásárolni, menjenek el érte az oviba, stb. A lehetőség olyan, mint a kifogás. Mindig talál az ember, ha akar.
Továbbra is érdekelne, hogy fürdőszobátok tényleg nincs?
Meg pl hétvégén is, meg hétközben napi 25 órát ott ülnek nálatok a rokonok? SOHA nem mennek ki a lakásból?
Arra se válaszoltál, hogy egyáltalán te akarnád-e a szexet.... nagyon gyártod a kifogásokat, pedig ez teljesen kezelhető helyzet lenne.
Azon meg gondolkozz el, hogy TÉNYLEG normális dolog-e szerinted, hogy nem tudtok rendesen házaséletet élni, mert még a rokonokat leszámítva is "titokban" kell átsurrannotok másik szobába a poronty miatt....
13# van furdoszobank termeszetesen!
De nem vagyok koteles az ostba kerdeseidre valaszolni!
- igen itt vannak 24-24 orat mivel az egyik kiskoru, a masik idosebb es beteg is, ezert vannak itt mert at kell alakitania a lakasat a betegsegbol adodoan de ebbe nem megyek bele.
A poronty meg a jo edesanyad!
Előző válaszoló vagyok, látom, tömbházban laktok.
Akkor pláne nem értem a gondod, ott a lakásokból is áthallatszik minden a szomszédhoz...
Mi is hallottunk már ilyen zajokat, na és akkor mi van?
Ha élőben is ilyen a stílusod, plusz hozzávesszük a kifogáskereső hozzáállásod, szerintem ne lepődj meg, ha hamarosan egyedülálló anyuka leszel.
Mi értelme volt amúgy a kérdésednek?
Ugye, olyan válaszokat vártál, hogy bizony igazad van, szegényke, a férjed meg micsoda bunkó? :)
17# ne csodalkozz, le porontyoztad a gyermekem, aki mindennel fontosabb szamomra.
Nem vartam sajnalatot, arra vartam, hogy elmodjatok a velemenyeteket normalis "hangnemben" .
Es koszonom a 'visszaigazolasokat"
Es a valaszokat is!!
"a gyermekem, aki mindennel fontosabb szamomra."
Erre vártam. Normális embernek a társa a legfontosabb, a gyerek az a kapcsolat gyümölcse, nem az értelme. Tipikus ősanya vagy. Elég szomorú, hogy valaki már ilyen fiatalon is megszűnik nő lenni és csak a gyerek a világának a közepe. Neked minek férfi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!