Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeret sok pasi összeköltözni?
igen, pasi vagyok, így írom ki a kérdést. Túl sokszor hallom, hogy panaszkodnak a nők, hogy a pasik nem akarnak összeköltözést sem.
És akkor most nem a 20 éves suhancokra gondolok, sem az egyéjszakást kedvelőknek. Tényleg olyan pasikra gondolok, akik amúgy komolyan gondolják, nem akarnak még félévente sem új nőket ágybavinni.
És megvallom, én sem rohannék közös lakásba valakivel, legalábbis egyből. Miért? Félek, hogy nem tudom szórakoztatni a lányt, hogy kiderül "unalmas" vagyok, hogy nem hódolhatok a magánéletemnek, hobbimnak, mert akkor le leszek írva.
Én ezért szakítottam 2 hónappal ezelőtt.
30 éves férfi, stabil, jól fizető munkahellyel, én 25 évesen itt vagyok egy átlagos fizetéssel, külön albérletben élek 2 éve. Másfél évig voltunk együtt, neki esze ágába sem volt közös életet kezdeni.
Hogy miért? A kényelem miatt. Otthon az Anyukája körbeugrálta, semmit nem kellett csinálnia, mos rá, főz rá (6 féle kaja van mindig, neki csak választania kell), takarít, stb.
Szeretett volna "közös" életet, ha én odaköltözök hozzájuk.. mondanom sem kell, hogy jó döntést hoztam.
Az Ő esetében emiatt nem akart otthonról elköltözni. Ja, és a pénzt is sajnálta volna közös albérletre. :D
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!