Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közös vagy külön kassza? Hogy oldjátok meg? Beszéltetek róla mikor összeköltöztetek?
19. Senki nem írta, hogy kötelező a közös kassza. Van akinek ez a természetes, van akinek meg nem, és pont! A közös faszbukk profil teljesen màs dolog, az se kötelező.
Nem kell mindenàron belekötni, kombinàlni , csak mert màsok màshogy kezelik a pénzt. Az ilyenek amiket írsz csak belemagyaràzàs. Ez kétélű fegyver àm.
Ennyi erővel aki közös kasszàn van beléd köthetne és simàn mondhatja , hogy ha te pl elveszted a munkàdat, a csajod/ pasid teljes természetességgel hagy majd éhen dögleni, mert nehogymàr abból a pénzből egyél amit ő keresett meg. Az az ő pénze...Ugyanez fordítva. Vagy ha jàrtok nyaralni, de egyikőtök nem tud annyit megtakarítani mint a màsik mert pl kevesebbet keres, akkor te mész a tengerpartra, a partnered meg max otthon tvzik vagy megy a balatonhoz, hisz nehogymàr a te szent pénzedből nyaraljon....
Ezzel csak arra akartam ràmutatni, hogy nem mindenki gondolkozik ennyire ÉNközpontúan és szívesen osztjàk meg egymàssal azt ami van. Legyen az fizetés, kaja amit az egyik vett magànak de a màsik is megkívànja, vagy bàrmi. Pl a hàz amiben élünk, technikailag az én csalàdomé, részben az én nevemen van, a férjemnek semmi köze hozzà, de nem fogok tőle ezért külön lakbért is kèrni. ( ilyen esetről is hallottam màr egyébként a különkasszàzósok közt, meg olyanról is, hogy a pasi csirkemellet evett, a csaja meg teszko parizert vajas kenyérrel mert elvesztette a munkàjàt szerencsétlen és nem tudott beszàllni a költségekbe. 6 hétről volt szó mindössze , a pasi egy gennylàda volt. Majdnem ki is dobta az utcàra. Szerencsére a csajnak volt esze és elhagyta a francba amint lett munkàja).
Szóval nem kell a közös kasszàt kiforgatni, ezt meg lehet tenni azzal is akik külön kezelik a pénzüket.
Sajnalom de attól hogy van/lesz párom meg én maradok és nem helyezem a másikat magam elé. Nem leszünk mi
Nekem fontos a saját fizetésem megtartása hogy csak én rendelkezzem felette
Nem is akarok a másik pénzével gazdálkodni
Ezért szeretem a külön kasszát
Amit kell azt fele fele arányban kifizetunk és kesz
Soha nem jönnek össze olyannal aki többet keres nalam
Biztos nem állnan senki nyaralását bulizásat stb ha neki nem lenne rá pénze
Én sem várom el hogy nekem bárki bármit fizessen ha esteleg nem tudok annyit félre rakni
Attól meg hogy kapcsolatban vagyok szeretném saját magamnak megadni amire vagyom nem mondok le semmiről
Nem iker csonkok leszünk akik egybe nőttek hogy minden közös
Tudom az előző hasonlatom hülyeség volt de az ugrott be hirtelen
Attól meg szertem azt akivel együtt vagyok hogy nem közösködok mindnenben vele ész nélkül
Oldja meg ahogy akarja de ne az én pénzembol
Én sem kerek az ő pénzéből
Saját megtakarított pénzem nem fogom rá “pazarolni” az nem azért van az nekem kell
Én sem várnám el mástól hogy adja oda azt
Kérjen kölcsön Oldja meg úgy ahogy akarja
De én a párom miatt nem fogom magam anyagi csődbe vágni akármennyire is szeretem
Inkább vaagyok okadek mint hogy kihasználjanak anyagilag és rajtam élősködjenek
Nem azért dolgozom hogy a “kedves párom” elvegye azt tolem
Nincs párom szerencsére senki nem húzgál le anyagilag
Saját pénzem, nem más pénzéért faj a fejem
Saját pénzemmel azt kezdek amit akarok
Ezért szeretek külön kasszan lenni amikor volt valakim
Nem ridegseg csak nem szorom el a pénzt feleslegesen hogy aztán semmim ne maradjon és kezdhesseem elölről a gyűjtögetest valaki miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!