Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Közös vagy külön kassza? Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közös vagy külön kassza? Hogy oldjátok meg? Beszéltetek róla mikor összeköltöztetek?

Figyelt kérdés
Mi külön kasszán vagyunk, a rezsit felesben fizetjük, az ételt felváltva, de kb egyforma arányban. A nyaralásokat is felezzük. Akik külön kasszán vannak, hogy oldják meg? Egyébként ő sokkal többet keres...
2018. júl. 5. 13:30
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Utolsó, nagyszerű hasonlatok, de nem tudom, hallottál-e már a gazdasági közösség szóról. Másoknak meg (szerencsére) lakótársasdit játszani nem menő, ha párkapcsolatban élnek.
2018. júl. 7. 23:31
 22/30 anonim ***** válasza:
53%

19. Senki nem írta, hogy kötelező a közös kassza. Van akinek ez a természetes, van akinek meg nem, és pont! A közös faszbukk profil teljesen màs dolog, az se kötelező.

Nem kell mindenàron belekötni, kombinàlni , csak mert màsok màshogy kezelik a pénzt. Az ilyenek amiket írsz csak belemagyaràzàs. Ez kétélű fegyver àm.

Ennyi erővel aki közös kasszàn van beléd köthetne és simàn mondhatja , hogy ha te pl elveszted a munkàdat, a csajod/ pasid teljes természetességgel hagy majd éhen dögleni, mert nehogymàr abból a pénzből egyél amit ő keresett meg. Az az ő pénze...Ugyanez fordítva. Vagy ha jàrtok nyaralni, de egyikőtök nem tud annyit megtakarítani mint a màsik mert pl kevesebbet keres, akkor te mész a tengerpartra, a partnered meg max otthon tvzik vagy megy a balatonhoz, hisz nehogymàr a te szent pénzedből nyaraljon....

Ezzel csak arra akartam ràmutatni, hogy nem mindenki gondolkozik ennyire ÉNközpontúan és szívesen osztjàk meg egymàssal azt ami van. Legyen az fizetés, kaja amit az egyik vett magànak de a màsik is megkívànja, vagy bàrmi. Pl a hàz amiben élünk, technikailag az én csalàdomé, részben az én nevemen van, a férjemnek semmi köze hozzà, de nem fogok tőle ezért külön lakbért is kèrni. ( ilyen esetről is hallottam màr egyébként a különkasszàzósok közt, meg olyanról is, hogy a pasi csirkemellet evett, a csaja meg teszko parizert vajas kenyérrel mert elvesztette a munkàjàt szerencsétlen és nem tudott beszàllni a költségekbe. 6 hétről volt szó mindössze , a pasi egy gennylàda volt. Majdnem ki is dobta az utcàra. Szerencsére a csajnak volt esze és elhagyta a francba amint lett munkàja).

Szóval nem kell a közös kasszàt kiforgatni, ezt meg lehet tenni azzal is akik külön kezelik a pénzüket.

2018. júl. 7. 23:40
 23/30 anonim ***** válasza:

Sajnalom de attól hogy van/lesz párom meg én maradok és nem helyezem a másikat magam elé. Nem leszünk mi

Nekem fontos a saját fizetésem megtartása hogy csak én rendelkezzem felette

Nem is akarok a másik pénzével gazdálkodni

Ezért szeretem a külön kasszát

Amit kell azt fele fele arányban kifizetunk és kesz

Soha nem jönnek össze olyannal aki többet keres nalam

Biztos nem állnan senki nyaralását bulizásat stb ha neki nem lenne rá pénze

Én sem várom el hogy nekem bárki bármit fizessen ha esteleg nem tudok annyit félre rakni

Attól meg hogy kapcsolatban vagyok szeretném saját magamnak megadni amire vagyom nem mondok le semmiről

Nem iker csonkok leszünk akik egybe nőttek hogy minden közös

Tudom az előző hasonlatom hülyeség volt de az ugrott be hirtelen

Attól meg szertem azt akivel együtt vagyok hogy nem közösködok mindnenben vele ész nélkül

2018. júl. 8. 11:36
 24/30 anonim ***** válasza:
Ès ha elveszíted a munkàd, vagy ő, akkor kidobjàtok egymàst az utcàra? Vagy addig nem esztek, nem fürdötök amíg nem lesz meló? Èrdekes lehet korgó gyomorral büdösen àllàsinterjúra menni. Ha pénzetek nincs , mert a megtakarítàsàt is felélte a pénztelen fél, hogy juttok el oda? Blicceltek? A màsik pénzén vett benzinnel kocsival? Akkor az oké? Hogy működik ez az egész? Jegyeztek mindent, fillérre pontosan ès kölcsön kéregettek egymàstól? Ha ilyenkor adtok egymàsnak bàrmit akkor màr bezzeg jó a màsik pénze? Ez így nem is külön kassza. Csak làtszat....
2018. júl. 8. 15:49
 25/30 anonim ***** válasza:

Oldja meg ahogy akarja de ne az én pénzembol

Én sem kerek az ő pénzéből

Saját megtakarított pénzem nem fogom rá “pazarolni” az nem azért van az nekem kell

Én sem várnám el mástól hogy adja oda azt

Kérjen kölcsön Oldja meg úgy ahogy akarja

De én a párom miatt nem fogom magam anyagi csődbe vágni akármennyire is szeretem

2018. júl. 8. 16:00
 26/30 anonim ***** válasza:
72%
Kész főnyeremény lehetsz. Okádék.
2018. júl. 8. 16:39
 27/30 anonim ***** válasza:

Inkább vaagyok okadek mint hogy kihasználjanak anyagilag és rajtam élősködjenek

Nem azért dolgozom hogy a “kedves párom” elvegye azt tolem

2018. júl. 8. 16:52
 28/30 anonim ***** válasza:
Jézusom... Marhàra szeretheted, ha a bajban elfordulsz tőle. Na az ilyen embereket bottal se piszkàlnàm, nem még kapcsolatot kezdjek. Akkor is ekkora arcod lesz ha te kerülsz padlóra, elfogy a megtakarítàsod és senki nem segít? Meg is érdemelnéd, hogy leszàllj a magas lórol. Nem tudom nő vagy- vagy férfi, de mindegy is. Egyszer még nagyon pofàra fogsz esni. Az ilyen önző embereket nem sokan viselik el hosszútàvon. Akàrki is a " pàrod" akit " szeretsz" , ha van egyàltalàn. Csak sajnàlni tudom...meg valahol téged is, hogy ennyire érzéketlen, rideg, irigy és pénzéhes vagy.
2018. júl. 8. 17:40
 29/30 anonim ***** válasza:
0%

Nincs párom szerencsére senki nem húzgál le anyagilag

Saját pénzem, nem más pénzéért faj a fejem

Saját pénzemmel azt kezdek amit akarok

Ezért szeretek külön kasszan lenni amikor volt valakim

Nem ridegseg csak nem szorom el a pénzt feleslegesen hogy aztán semmim ne maradjon és kezdhesseem elölről a gyűjtögetest valaki miatt

2018. júl. 8. 17:54
 30/30 anonim ***** válasza:
Nincs senkid? Nem lep meg ilyen hozzààllàssal. Egyébként alap segítségnyújtàs. Nem pedig lehúzàs ha az ember segít a pàrjànak ilyen helyzetben. ( ezèrt döbbentett meg a hozzààllàsod). Nem arról van szó, hogy valaki a pàrjàn élősködik x évig. Azt én se tűrném, de nem is erről van szó. Hanem emberségről, ha az akit szeretsz , és szarban van, fuldoklik, nem az az első, hogy belenyomod a fejét, had dögöljön meg, vagy hàtat fordítasz. Egy normàlis kapcsolat ahol a felek szeretik egymàst ( nem csak a pénzüket) erről is szól. Mindegy... Majd megtudod egyszer. Te is elveszítheted a melód, tönkremehet a vàllalkozàsod, lehetsz súlyos beteg stb. Ha akkor az utcàn talàlod magad miutàn kifogytàl a szent pénzedből, majd pisloghatsz.
2018. júl. 8. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!