Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek normális, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális, hogy így érzek? Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

A párommal egy éve vagyunk együtt. A munkánk és az anyagiak miatt nem tudtunk összeköltözni, az én szakmámban nehéz munkahelyet váltani, neki pedig betegek a szülei, ezért a családja közelében szeretne maradni hosszú távon (olyan a helyzet, hogy ezt én 100%-ig meg tudom érteni).

Most adódott egy lehetőség, hogy a párom kimenjen külföldre egy évre. Annyi pénzt kapna, amiből kijönne a költözés és az, hogy én esetleg egy-két hónapra munka nélkül maradok. Egy év alatt akár át is tudom képezni magam.

Nagyon szeretem őt, de most megijedtem. Szeretném támogatni őt, de ha költözünk, az nekem mindenképpen kiszolgáltatott helyzetet jelent. Kicsit attól félek, hogy koloncnak éli meg a kapcsolatunkat. Mindenbe nagyon igyekszem beleállni, de nem tudok többet keresni, nem értek annyira az építkezéshez... Pánikolok...

Szerintetek hogyan tudnám ezt a helyzetet megoldani?

2018. júl. 4. 17:59
 1/3 anonim ***** válasza:
sztem ez a helyzet sehogy se jó.ha kimegy a párod egyből távkapcsolat.ha nemtesz lépést a felé hogy összeköltözzetek tuti koccoltatnám...
2018. júl. 4. 19:13
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Esetleg nem lenne jó megoldás, ha te lennél addig a beteg szüleivel, amíg ő kint dolgozik? Így nyugodtabb lenne ő is, és nem éreznéd úgy, hogy púp vagy a hátán, mert ez baromi önzetlen, kedves tett lenne. Biztosan hálás lenne ezért.
2018. júl. 4. 19:19
 3/3 anonim ***** válasza:
54%
Most mennyire messze laktok egymástól és hány évesek vagytok? Ez valamilyen szinten most is távkapcsolat, nem? Nem tudom, hogy mennyit találkoztok így, de ő tuti ezért nem akar összeköltözni?
2018. júl. 4. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!