Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért nem akar takarítani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar takarítani a barátom? Ti barátotok szokott takarítani?

Figyelt kérdés
Már mondtam neki h segítsen de nem. Dolgozok én is, haza jövök 4 kor és én takarítsak magam.
2018. júl. 1. 13:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Akkor takarítasz továbbra is. Ennyi.
2018. júl. 2. 15:18
 12/20 anonim ***** válasza:
29%
Ha egyedül élne sem takarítana. Legalább is nem precízen az szent. Miért? Egyszerűen nem szeret. És erre biztos van ok. Van akit a takarítás mint otthoni lightos tevékenység még ki is kapcsol, s közben zenét hallgat vagy gondolkodik. Van aki viszont olyan szinten hiábavalóságnak érzi, hogy a semmit tevés is jobb tőle, és ez nem egyenlő a lustasággal. Egyszerűen így van, úgyhogy az álszent válaszolókat, akik szerint csak szimpla lustaság lehet, hagyjuk már. Panaszkodni pedig még inkább hiábavalóság.
2018. júl. 2. 16:03
 13/20 anonim ***** válasza:
53%

A takarítàs nem/szeretem- nem szeretem /kérdése. De ha nem akarsz belefulladni a retekbe akkor takarítasz vagy fizetsz bejàrónőnek. Normàlis felnőtt embereknél ez így megy. Nem úgy , hogy szerelmet hazudsz egy màsik embernek, és aztàn tőle vàrod el, hogy ingyen vakarja a te mocskodat is.

Èn pl a híreket hallgatom takarítâs közben. Heti2-3x fél-1 óra igazàn nem vàg földhöz. Szinten kell tartani és többre nincs is szükség. Szeretem csinàlni? Nem. De meg kell csinàlnom a részem amikor én vagyok a soros. Mert nem vagyok igénytelen és nem akarok koszban, rendetlenségben, szemétben élni. Nos igen. Nem mindegy milyen tàrssal van az ember. Aki egyenrangú partnernek tekinti a pàrjàt, szereti, tiszteli, az kiveszi a részét a hàzimunkàból.

2018. júl. 2. 16:37
 14/20 anonim ***** válasza:

"Nem úgy , hogy szerelmet hazudsz egy màsik embernek, és aztàn tőle vàrod el, hogy ingyen vakarja a te mocskodat is."

Hát itt kezdődik a mellébeszélés, először is: ki az a marhaf.szú aki azért hazudik szerelmet, hogy takarítsanak rá?

2018. júl. 2. 16:40
 15/20 anonim ***** válasza:
53%
Aki lusta.
2018. júl. 2. 16:49
 16/20 anonim ***** válasza:

A férjem úgy porszívóz, mint a kisangyal. 24 év házasság után is.

Nevelés kérdése:)

2018. júl. 2. 18:18
 17/20 anonim ***** válasza:
57%
En imadok takaritani :)) 9 valaszolon elegge kiakadtam:// Neki jo a koszos konyhapult.......hat oke: D
2018. júl. 2. 19:13
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Azt én is néztem, kb. 5 másodperc naponta letakarítani a pultot, és akkor nem kell csutakolni.
2018. júl. 2. 19:19
 19/20 anonim ***** válasza:

14. Pl az aki lusta takarítani- ezért fizetni valakinek

+ fix szexet is akar szintén ingyen. Olcsóbb egy hiszékeny, pàrjàra igénytelen szolgalelkű baràtnő/ feleség, mint egy bejàrónő és egy prosti.

2018. júl. 2. 20:44
 20/20 anonim ***** válasza:
18# Pontosan!!
2018. júl. 2. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!