Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Félek hogy rájön a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek hogy rájön a barátom hogy megcsaltam. Szerintetek honnan jöhet rá? 24/n

Figyelt kérdés
2018. jún. 27. 10:24
1 2 3
 21/27 kerekx válasza:
En egy nalad joval idosebb pasi vok es tortent mar par dolog az eletemben. Amirol nem tud az ember az nem faj. Szerintem soha nem mondjad el, mert minden konfliktusnal fejedhez fogja vagni ha egyutt maradtok. Fordulj magadba, band meg es tobbet ne legyel meggondolatlan. Meg imadkozz mastol se tudja meg.
2018. júl. 3. 10:51
 22/27 anonim válasza:
Szánalom. Kit érdekel, hogy megcsaltad vagy nem. Ez csak olyan, mint a szarás vagy hugyozás. Nincs olyan, hogy szerelem, csak olyan van hogy szeretet. Az meg mindenki iránt van.
2018. júl. 3. 22:57
 23/27 anonim ***** válasza:

Tisztelt Kérdező!

Milyen vallású vagy? Jársz templomba/imaházba? Nem lehetséges, hogy Elhívásod/meghívásod van az Örök Életre,azért érzel ennyire lelkifurdalást?

Ui: amennyiben őszinte a lelkifurdalásod. Elnézést a gyanakvásért, de kaptam már privátban eléggé nemkívánatos leveleket korábban...

2018. júl. 4. 06:03
 24/27 anonim válasza:
Nem meánt el
2018. júl. 4. 08:24
 25/27 anonim válasza:
Ne mondd el,lelki sérülést okozz!
2018. júl. 4. 08:24
 26/27 A kérdező kommentje:
Nem vagyok vallásos. Nem járok templomba
2018. júl. 4. 09:37
 27/27 anonim válasza:
Én azt kívánom, hogy rájöjjön, s hagyjon el! Ilyen r..banc mást nem érdemel... Biztos túléli!
2018. júl. 5. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!