Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Félek hogy rájön a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek hogy rájön a barátom hogy megcsaltam. Szerintetek honnan jöhet rá? 24/n

Figyelt kérdés
2018. jún. 27. 10:24
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
96%

A pia csak segített megtenni amit amúgy is szerettél volna megtenni de józanul nem merted. Nem hiába hívják folyékony bátorságnak. Józanul valószínűleg nem tetted volna meg de nem azért mert szereted, hanem azért mert bűntudatod lett volna, elvégre "én kapcsolatban vagyok"

Ha tényleg szereted a pasidat akkor ki állsz elé és elmondod kerek perc és könyörögsz, hogy bocsásson meg. Mert itt nem a pia a hibás, nem a srác akivel lefeküdtél, hanem te.

2018. jún. 27. 11:07
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát te aztán... Inkább mondd el neki. Remélem kidob, mint azt a bizonyos macskát. De hogy a kérdésre is válaszoljak: azt mondtad bulizni voltatok a munkatársakkal, tehát gyakorlatilag megtudhatja: tőled (viselkedés), a bizonyos harmadikról, BÁRMELYIK munkatársadtól, aki láthatott valamit, BÁRKI, aki egyáltalán ott volt, es láthatott, a kocsmában/bulihelyen/étteremben/vendéglőben. Gyakorlatilag ez olyan, mintha a nyílt utcán lesmaciznál valakit, majd reménykednél, hogy nem derül ki. Ezek után szerintem azt se várd, hogy a munkahelyeden tiszteljenek. Gratulálok.
2018. jún. 27. 11:40
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Ebből látszik, hogy egy ösztönlény vagy. Azért relatívan elég sok idő eltelik, mire a buliból valaki másnak az ágyában kötsz ki, ne mond már hogy ez idő alatt eszedbe se jutott, hogy nem kéne.

Mondjuk onnan jöhet rá, hogy nem nézel a szemébe, furán viselkedsz, kerülöd a szexet vele, ingerlékenyebb leszel és lehetsz jó színész, egyszer akkor is ki fog derülni.

2018. jún. 27. 12:52
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Ajjaj az én barátnőm is 24 és pont valamelyik nap bulizott munkatársaival... :D
2018. jún. 27. 14:13
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

A pia nem mentség... :D Attól még szánalmasabb az egész.

Amúgy a MNUKTÁRSAIDDAL buliztál, két nap és az egész melóhely tudni fogja, mekkora olcsó nőcske vagy.

2018. jún. 27. 15:55
 16/27 anonim ***** válasza:
39%
Egy fedél alatt élsz a barátoddal?
2018. jún. 28. 01:54
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Ja az en csajom is kollegaval lepett le, a r**nca.
2018. jún. 28. 07:17
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom... Én eddig bármennyit ittam, még sosem estem bele pinába, csak a barátnőmébe.
2018. jún. 28. 10:49
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Gyenge próbàlkozàs, de mindenki tudja, hogy a pia nem indok hanem kifogàs. Előbb utóbb terpesztettél volna józanul is. A jellemtelen emberek ilyenek. Remélhetőleg a viselkedésed elàrul majd. Meg is érdemled hogy kidobjon mint macskàt szarni. Annyit is érsz. 1 kupac szart.
2018. jún. 28. 16:26
 20/27 Miri05 válasza:
100%
Sajnálattal olvasom hogy mindenki ócsárol! De azt is sajnálattal olvasom hogy a kérdező minden bizonnyal hazudik. Szereted a barátod!? Ez pontosan mit is takar? Meg szoktad ? Ragaszkodsz? El jutottál a megcsaláshoz tehát nincs minden rendben a kapcsolatodban. Minden okkal történik! Most vagy tudatod a barátoddal hogy mi történt és túl lesztek rajta "mert az igaz szerelem mindent kibír" vagy rá jössz arra hogy még élni szeretnél és nem játszol más érzéseivel. Sok sikert nektek ! 😊
2018. jún. 30. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!