Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Honnan tudom h rám unt a barátom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom h rám unt a barátom?

Figyelt kérdés

Ha mindig lehet szex, tehát van lehetőség, mindkét fél élvezi, nem is unalmas, nem vágyunk más emberre, csak h mindig szabad, együtt lennünk is szabad...jó is együtt. Miért érzem mégis h kezd egysíkúvá válni a dolog...? A kapcsolat...

Igazából nem is a szex a lényeg hanem a közös programok. Abból kellene több. Nyitott arra ha én menni akarok, jön is, élvezi is, de akkor mégis mi a bajom?

Hogyan alakul át egy kapcsolat az évek alatt?

2018. jún. 24. 22:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hat nem tudom, sokan panaszkodnak a megszokasra, hogy langyos alloviz lesz a kapcsolat. Nalam forditva van ez, minel tobb idot toltunk egyutt, annal melyebb lesz a szerelem. Mar tobb, mint 10 eve vagyunk egyutt, de ugyanolyan turbekolos, mint az elso idoszakban, csak melyult. De mi egyben legjobb baratok is vagyunk, olyan csak egymasnak elos kapcsolat a mienk.
2018. jún. 24. 22:43
 2/5 A kérdező kommentje:
Az az igazság h az ő oldaláról is ezt látom, sokkal sokkal odaadóbb mint korábban, úgy tesz mindent h boldog legyek, én is boldog vagyok, csak még sosem volt előző kapcsolatom, normális h ilyen nyugis az egész? Beszélgetünk, nevetünk, főzünk, szemétkedünk a másikkal, alig veszekszünk.
2018. jún. 24. 23:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Miért, milyet szeretnél? Verje a fejed a falhoz esténként, ha elsóztad a kaját?
2018. jún. 24. 23:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Nagyjából minden elcseszett élet így kezdődik: Ne becsüld meg a cuki párod, keress valamit, ami feldob, pl egy szeretőt. Lépj félre, aztán nézd, ahogy kiderül, és elveszítesz mindent
2018. jún. 24. 23:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Eszembe nem jut ilyesmi...
2018. jún. 25. 05:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!