Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért csinálta ezt a barátom?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálta ezt a barátom? Még mindig szereti? 23/n

Figyelt kérdés

Elmentünk a barátommal fürdeni és ott volt a volt barátnője egy pasival és annyira bámulta őket h rám nem is figyelt. Kérdeztem tőle valamit és nem reagált rá semmit..

Azóta alig szól hozzám.:(

2018. jún. 14. 18:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor elgondolkodnék rajta. Ha az ém barátom látja az exét, max köszön, aztán figyel tovabb rám, vagy arra amut csinált.
2018. jún. 14. 18:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mióta vagytok együtt?
2018. jún. 14. 18:16
 3/6 A kérdező kommentje:
1 éve
2018. jún. 14. 18:17
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Hűha. Nincs túl az exen

Beszélj vele erről

2018. jún. 14. 19:33
 5/6 anonim ***** válasza:
30%

Lehet ő volt neki az “első” igazi szerelme?

Mert ha igen úgy gondolom meg lehet érteni valamilyen szinten.

Lehet előtte még nem látta senkivel, és most egy picit rossz volt neki mással látni.

Lehet a csajnak ugyan olyan rossz volt.

Az is lehet (ne legyen így) szakítasz a baratoddal, és majd amikor te látod egy év múlva mással, te is kicsit elszomorodsz, mert ő egy igazi nagy szerelmed volt.

Vissza emlékszel stb, lehet meg bansz dolgokat, elkezdesz agyalni stb.

Majd pár nap múlva meg emészti szertinrem és vissza tér közénk :D

Legalábbis én így vagyok ezzel, ha most szakitanek a párommal aki nekem az elso, és utána mással látnám, szr lenne.

De van olyan srác akivel kb 1 hónapig se voltam együtt(semmi se történt velük) csak randi ilyesmi, na ha őket látom másokkal, az nem erdekel.

2018. jún. 14. 20:58
 6/6 anonim ***** válasza:

Mert ha igen úgy gondolom meg lehet érteni valamilyen szinten - nem, nem lehet megérteni.

Ha találkoznék az exemmel - aki az első volt mindenhogyan - pont leszarnám, mert már nem szeretem, ellentétben a párommal.

Kérdező: nincs túl rajta, beszélj vele erről.

2018. jún. 15. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!