Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nem szereti ahogyan öltözködöm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szereti ahogyan öltözködöm? Vagy mi baja.

Figyelt kérdés

Múlt héten vásároltam egy feszülős, világos farmert. Direkt a barátom kedvéért mert odavan a nagyobb fenékért és az enyém meglehetősen kerek, ez a farmer pedig kiemeli. Persze ráizgult, de aztán eltelt pár nap, a kanapén ült én meg lehajoltam, és erre közölte h ne viseljem ezt a farmert mert nem jó, viseljek csak feketét. De nem izléstelenül nagy a fenekem szóval nem értem, és ő szereti h ilyen..

A pólom se tetszett egyszer neki (normál póló, nem kivágott) azt mondja mindenki a mellemet nézi, pedig nem is, azt mondta ne hordjam azt se...most akkor csak az a rögeszméje h mások is rám néznek? Vagy szimplán nagynak tartja a seggem?

2018. ápr. 11. 09:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%
Gondolom, az nem tetszik neki, hogy a farmert viselve majd minden mogottted elhalado faszi megvizionalja napi szazszor hogyan verne tele azt a segget.
2018. ápr. 11. 09:08
 2/11 anonim ***** válasza:
98%

felnőtt nő vagy, szuverén ember, saját divatízléssel, döntési szabadsággal.

SOHA ne legyen az irányadó, amit egy pasi rád erőltet, SOHA ne az alapján öltözködj, ahogy ő megszabja neked, és utasít.

teljesen más dolog az, ha igyekszel kiemelni azokat a domborulataidat, amit a párod szeret benned, és próbálsz a kedvében járni, DE az meg egy teljesen másik történet, hogy majd a faszid szabja meg neked, mit hordhatdsz és mit nem.

ezt ne engedd!

2018. ápr. 11. 09:26
 3/11 A kérdező kommentje:

Nyugi, ez nem fog elődordulni, én se szabom meg h mit nem vehet fel csak mert az a cipő nekem pont nem tetszik :D

De azt én szeretem h tetszik neki a fenekem és igen, szeretném mutogatni neki. Szeretném begerjeszteni.

2018. ápr. 11. 09:29
 4/11 anonim ***** válasza:
88%
Nyilván az a baja, hogy majd más is csorgatja rád a nyálát. Az én páromnak is vannak hasonló agymenései, de hát nem ő mondja meg, mit veszek fel. Néha rinyál egy sort, én meg elmondom, hogy így jár, akinek mutatós nő kell. (Amúgy pedig nem vagyok egy különösebben gyönyörű jelenség, de a melleimet azért garbóban is meg szokták nézni.)
2018. ápr. 11. 12:01
 5/11 anonim ***** válasza:
63%

IGen, az a rögeszméje.

Előbb-utóbb ebből lesz az, hogy ne sminkelj, ne nyiss ajtót senkinek, miaz, hogy köszöntél egy férfikollégádnak, stb...

Kell ez neked?

Nekem nagyon nem kéne, utálom, ha korlátoznak, pláne ha megszabják, mikor-mit hordjak.

2018. ápr. 11. 16:29
 6/11 anonim ***** válasza:

Idióta, meg féltékeny.... neki akarsz tetszeni, de inkább ne, mert esetleg mások is megnéznek?

Én mindenféle ruhában szeretem a páromat, ő meg engem, ezért az összes többi bámészkodó bámészkodhat.

2018. ápr. 11. 19:07
 7/11 anonim ***** válasza:
41%
Enyém dettó. Testhez álló ruhában vagyok (térdig érő nincs kint semmim csak kidobja az alakom) jól megfogdos, "zaklat szexuálisan 😂" majd közli hogy takarodjak átöltözni mit kur váskodok. Kinevetem meg nyilván nem öltözök át de tudom hogy ő ezt komolyan gondolja amúgy.
2018. ápr. 11. 20:28
 8/11 A kérdező kommentje:

De érdekes hogy sokáig nem érdekelte hogy mit veszek fel, most kezdi...

Én biztos h úgy öltözködöm ahogy akarom, főleg h nem is kur vás...de mondtam h jó lenne ha leállítaná magát és akkor visszavett, de ilyen erővel senki ne nézzen rám? Abszurd

2018. ápr. 11. 21:30
 9/11 A kérdező kommentje:
Meg igen, oké h féltékeny. De mit vár egy faszi ha jól kinéző nőt választ...vagy akkor miért választ olyat...
2018. ápr. 11. 21:35
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha igazán szeretne és bízna benned, akkor nem dzólna be, hogy mit veszel, mert nem lenne féltékeny, mert tudná, hogy akármit felveszel, akárki csorgatja rád a nyálát, te akkor is csak rá vagy kíváncsi
2018. ápr. 11. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!