Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Van olyan hogy valaki nem bír...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan hogy valaki nem bír egy kapcsolatban sokáig meg lenni? Mit lehet tenni ellene?

Figyelt kérdés
Sajnos, úgy vagyok bekötve, hogy egy nő mellett nem bírok hosszú távon megmaradni! Ha van barátnőm és belép az életembe egy olyan nő, aki megtetszik, akkor igyekszem kilép az épp aktuális kapcsolatomból. Természetesen nem csalom meg barátnőmet, ilyen eszembe sem jutna. Oda állok elé és őszintén megmondom, hogy tetszik más és ki akarok szállni a kapcsolatból. Tudom, hogy ez még így sem helyes, mert ezzel a másikat megsértem nem is kicsit. De ez ellen tudok mit tenni hogy ne így legyen? Szóval én szeretném, ha létezne nagy Ő, aki mellett azt érzem, hogy nem kell másik nő. Lehet hogy nem is velem van a gond, hanem nem jött még el nagy ő? Van ezzel így más is? Mit lehet tenni ez ellen? Kell-e egyáltalán tenni bármit is ez ellen???
2018. jún. 10. 12:21
 1/6 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem azért van ez így mert nem a megfelelő emberrel vagy éppen együtt.
2018. jún. 10. 12:22
 2/6 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem ez normális, hogy az embernek néha néha megtetszik más is a párján kívül. Csak ha nagyon szereti az ember a párját, akkor valamennyire visszafogja magát.
2018. jún. 10. 12:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nő, kicsit teszik, kapcsolat, dugjuk egy darabig. Jön egy másik akkor ő kell az ágyba. Mondhatni, még soha nem voltál szerelmes, csak ez is, az is kéne.
2018. jún. 10. 12:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Még lehet nem jött el a nagy ő!De lehet alapból ilyen pasi vagy ez ellen nem lehet mit tenni fogadd el hajt a véred vannak ilyen pasik! Nem bűn csak ne vágj komoly kapcsolatba bele! Talán változik ez a dolog ha tényleg szerelmes leszel de az sem örökké fog tartani akkor mi lesz? Na de amíg szerelmes leszel biztos nem fogsz lelépni! Van még időd sok majd kiderül hogy alakulnak bennes az érzések!
2018. jún. 10. 13:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Ezzel sokszor én is így vagyok, meg vannak így ezzel mások is, hogy nem "bírják ki" sokáig egy ember mellett. De a legtöbb estben, mint ahogy nálam is az a gond, hogy nem vagyok szerelmes. Azt gondoltam, hogy velem van a baj, hiába adtam esélyt meg időt a kapcsolataimnak, akkor se változott semmi, aztán rájöttem, hogy a gond az volt, hogy nem estem szerelembe. Szóval ez ellen nem igazán tudsz tenni, mert az érzelmeket nem lehet erőltetni és bár klisésen hangzik, de valószínűleg még nem jött el a megfelelő ember.
2018. jún. 10. 13:46
 6/6 anonim ***** válasza:

#2-essel értek egyet.

Előbb-utóbb a legjobb kapcsolatban is előfordul, hogy megtetszik valaki más. Ha viszont szerelmes vagy, azt nem szabad olyanért feladni, aki épp megtetszett.

2018. jún. 11. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!